Actualitate

A treia fabrică GreenWEEE la Buzău

GreenGroup inaugurează  la Buzău cea de-a treia fabrică GreenWEEE, divizia specializată în reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Grupul de firme Green Group este activ în domeniul reciclării, fiind controlat din anul 2016 de fondul de investiții Abris Capital Partners. În 2023, GreenWeee, companie care se ocupă cu reciclarea electrocasnicelor, parte din Green Group,  anunța deschiderea unei fabrici noi de colectare a deşeurilor de profil.

„Într-un context global în care se produc anual peste 50 de milioane de tone de deșeuri electronice, este evident că avem nevoie de o soluție în abordarea acestei probleme complexe. Investiția noastră nu este doar un angajament financiar, ci constituie un element fundamental al strategiei GreenGroup de a promova economia circulară la nivel european. Având în vedere caracterul adesea periculos al acestor deșeuri, am alocat resurse semnificative atât pentru implementarea tehnologiilor avansate, cât și pentru asigurarea trasabilității procesului și recuperarea materialelor, facilitând reintroducerea lor în circuitul economic”, anunța Marius Costache, CEO al GreenWeee.

Iată că Green Group a ajuns la cea de-a treia fabrică specializată în reciclarea deșeurilor de echipamente electronice. Evenimentul inaugurării va avea loc pe 27 iunie, începând cu ora 11.00, la noua locație a fabricii situată în DJ 203D, 127640.

Cu această ocazie reprezentanții GreenGroup vor face o scurtă prezentare a tehnologiilor inovatoare pe care utilizează,  iar cei prezenți vor participa la un tur ghidat al fabricii.

 

 

Articole similare