Monden

Trei cover-uri marca Amadeus, în așteptarea marelui concert din august

Cvartetul Amadeus va susține un concert presărat cu momente de neuitat, pe 31 august, în Grădina Botanică din București. Într-un interviu recent acordat celor de la magicfm.ro, buzoiencele Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu au precizat care vor fi trei dintre cele mai solicitate reinterpretări de piese din repertoriul lor, ca să ne potolească sentimentul de nerăbdare, până la concert!

„Visul Ultimei Nopți de Vară” se va auzi în ultima zi din vara lui 2024, așa cum am precizat și într-un alt material al ziarului, și reprezintă o călătorie simfonică amplă alături de invitații speciali ai fetelor. Printre piesele alese pentru public va fi și „Dernière danse”. Piesa semnată Indila va prinde nuanțe noi în acest cover al quartetului Amadeus. Această reinterpretare a apărut în 2014 și încă farmecă.

O altă piesă care se va auzi în ultima sâmbătă din august este „Earth Song” a lui Michael Jackson, care transmite un mesaj foarte puternic despre cât de importantă e protecția mediului înconjurător. Amadeus va duce mesajul mai departe,  pe acorduri sensibile de vioară.

„She’s The One” va mai face parte din concertul de vis al ultimei nopți de vară, pentru că piesa lui Robbie Williams a devenit al doilea single solo cu numărul unu în Marea Britanie. Fiind una dintre cele mai frumoase piese de dragoste, sentimentele vor fi accentuate de sunetul natural din reinterpretarea Amadeus.

Articole similare