miercuri, 28 octombrie 2020

Trei buzoieni, în cele mai noi reclame

„Faţă comercială”, atitudine, frumuseţe naturală, adaptare în orice rol. Cam acestea ar putea fi calităţile care ţi-ar putea aduce un rol într-o reclamă TV care urmează să fie văzută de milioane de telespectatori pe micile ecrane. Iar pentru aceste calităţi, trei buzoieni sunt, în această perioadă, distribuiţi în reclamele unor firme de top.

Amalia Coman, prima reclamă la campania „Hai în vacanţă”
Părinţii buzoiencei Amalia Coman (6 ani) au simţit dorinţa micuţei de a fi o mini-vedetă şi au înscris-o în luna august a acestui an la o agenţie de modele, în Capitală. În numai câteva săptămâni calităţile telegenice ale Amaliei Coman au fost testate de profesionişti şi, din 15 august, Amalia face parte din echipa protagoniştilor re­clamei la brandul Vivess, care pune la vânzare genţi de călătorie în lanţul de magazine Penny.
La numai şase ani, micuţa apare în clipul publi­citar „Hai în vacanţă”, ce promovează campania de strângere de puncte, pe baza cărora poţi câştiga un set de genţi şi trollere pentru o vacanţă fără griji. Amalia împachetează de zor hăinuţele de vacanţă şi jucăriile prefe­rate, pentru aceste cadre părinţii ei dezvăluindu-ne că a filmat extrem de rapid, micuţa descurcându-se din prima foarte bine.

 

Elena-Maria Popescu, un nou spot pentru Pizza Hut
Blonda este de ceva timp stabilită în Capitală şi distribuită în reclamele firmelor de fast-food şi băuturi comer­ciale, dar şi în videoclipurile artiştilor de marcă. În această toamnă, Elena apare în noua reclamă de la Pizza Hut, în care blondina savurează alături de prieteni noile oferte ale lanţului de fast-food. Până acum, buzoianca a mai apărut în videoclipurile unor artişti precum Alexandra Stan („Syncronize”), Vanotek („Tell Me Who”), Hr. Troles & Josh Lorenzen („Run”), şi în reclame TV la cafeaua La Festa 3X1.

 

Vlad Ionuţ Popescu, reclamă la McCombo
Student în anul II la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, buzoianul Vlad Ionuţ Popescu a avut o vară plină, fiind solicitat pentru diverse filmări şi repetiţii pentru proiectele de teatru, iar printre picături a filmat şi câteva cadre în noua reclamă al celui mai celebru lanţ de fast-food din lume, McDonald’ s. Vlad apare alături de încă doi băieţi în spotul la ofertele de sandviş, băutură şi cartofi şi vorbesc despre noul produs al celebrului fast-food.
Buzoianul are replici scurte, dar cu efect, menite să stârnească curio­zitatea şi să testezi noile combinaţii de produse.

loading...
error: Content is protected !!