Actualitate

Traumele post-COVID l-au dus la sinucidere

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia, mai exact de la fereastra dormitorului. Din primele date a reieșit că bărbatul s-a sinucis.

Buzoianul a fost infectat cu Sars-Cov-2, dezvoltând o formă ușoară, fără să fie nevoie de internare. De atunci, conform celor spuse de concubină, bărbatul amenința că se va omorî, din cauza sechelelor post-Covid-19. Concubina acestuia îl supraveghea mereu pe buzoian pentru a nu recurge la acest gest. În această după amiază însă, când femeia s-a dus la bucătărie, bărbatul s-a aruncat pe geam.

Inițial bărbatul a fost transportat la U.P.U, dar, în ciuda eforturilor medicilor, buzoianul a decedat. „La U.P.U a Spitalului Județean de Urgență  Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 71 de ani, căzut de la înălțime. Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, medicii declarând decesul. În urma evaluării medicale, bărbatul a suferit multiple traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare”, a declarat Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

Articole similare