miercuri, 21 octombrie 2020

Transfer de responsabilitate între foști procurori la șefia Secției penale a Tribunalului Buzău

Noi mișcări organizatorice la Tribunalul Buzău. Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat marți în discuție ­pro­punerea de delegare în funcția de președinte al Secției penale a Tribunalului Buzău a judecătorului Cristian Daniel Pâslaru.

Propunerea a fost aprobată cu unanimitate de voturi și urmează ca delegarea să se facă începând cu 10 noiembrie, până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Judecătorul Cristian Daniel Pâslaru activează la această instanță de la sfârșitul lui 2018, după ce a obținut grad profesional de tribunal și s-a transferat de la Judecătoria Pogoanele, unde a deținut funcția de președinte.

Procuror până în 2010, Pâslaru  preia funcția tot de la un fost procuror, judecătoarea Iuliana Mihaela Bucur, delegată  la conducerea Secției Penale în 2019. Fost procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, aceasta a devenit judecător la sfârșitul anului 2017, după ce plenul Consiliului Superior al Magistraturii și-a dat acordul în acest sens, fiind numită în funcție la Judecătoria Pătârlagele.

Din vara lui 2018 a fost delegată la Tribunalul Buzău, ulterior fiind transferată la această instanță prin decizie a Secției pentru Judecători a CSM.

Judecătoarea Iuliana Bucur a preluat funcția de la judecătorul Felix Alexandru, a cărui delegare la conducerea Secției Penale a instanței a în­cetat în luna ianuarie 2019.

1 COMENTARIU

  1. sa se roteasca ca ,oricum n-am vazut vreun proces de coruptie anchetat la buzau,sunt platiti sa se roteasca,eventul un ultraj cu violenta,ceva subtire sa n-asude …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!