duminică, 25 octombrie 2020

Trans Bus cumpără încă 15 autobuze

Operatorul municipal de transport în comun va achiziţiona, câte de curând, încă 15 autobuze second-hand, pe care le va folosi imediat după ce Trans Bus se va extinde către alte comune limitrofe ale Buzăului. Un anunţ în acest sens a fost deja postat pe Sistemul Electornic de Achiziţii Publice.

„Avem solicitări numeroase de la buzoienii din comunele învecinate municipiului. Şi primarii din aceste comune insistă, s-au emis deja hotărâri ale Consiliilor Locale de aderare la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Buzău-Mărăcineni. Cu aceste 15 autobuze ar urma să înfiinţăm trasee noi, în ordine spre Ţinteşti, Smeeni, Stâlpu, Merei şi Cernăteşti. Dacă totul merge aşa cum trebuie, sperăm ca la începutul anului viitor aceste trasee să devină deja operabile”, a declarat, pentru buzoienii.ro, directorul Trans-Bus, Gică Toader.

Conform aceleiaşi surse, liniile rurale spre şi dinspre Mărăcineni, Gălbinaşi şi Vadu Paşii sunt dintre cele mai profitabile, dat fiind că pensionarii şi elevii din aceste localităţi plătesc bilete la preţ întreg, spre deosebire de traseele orăşeneşti, unde aceste două categorii circulă fie gratuit, cu abonament pe o linie, fie la jumătate de preţ, cu abonament pe toate liniile.

loading...
error: Content is protected !!