luni, 10 august 2020

Toma: ,,Am zece dosare penale, fără să fi luat un leu şpagă”

Declaraţie publică fără precedent a primarului Constantin Toma, la inaugurarea unei investiţii locale în valoare de peste 1,5 milioane de euro. Acesta a vorbit despre necesitatea dezvoltării munici­piului pe cele patru paliere – economic, social, educaţional şi cultural – în aşa fel încât Buzăul să devină, în următorii 12 ani, un centru zonal atractiv pentru investitori, forţă de muncă şi turişti.

Primarul a spus, cu res­pectiva ocazie, că asemenea obiective nu pot fi atinse decât prin eliminarea totală a corupţiei şi a grupului de interese care s-a aflat la conducerea municipiului timp de aproape 20 de ani: „Să nu mai fim acel oraş prăfuit, cu o imagine deplorabilă, plin de corupţie; şi ştiţi ce înseamnă treaba aceasta: numai interesul a şapte-opt persoane timp de vreo douăzeci de ani. Trebuie să terminăm cu treburile acestea; vreau să dezvoltăm acest oraş într-un mod corect şi cinstit (…) Ce pot face eu ca primar şi ce putem face noi ca Primărie? Să mărim această atractivitate, să creăm un mediu corect, şi mă voi bate pentru acest lucru indiferent de ce mi se va întâmpla”, a spus Toma.

El a mai spus că întâm­pină rezistenţă din partea structurilor mafiote care s-au întins în mai multe instituţii ale statului de la nivel local: „Nu mă plâng, nu mă vaiet, dar am ajuns la zece dosare penale şi o plângere la Agenţia Naţională de Integritate, dar nu mă voi lăsa. Aceasta neluând niciun leu şpagă! Dar faptul că deranjez această mafie care a stăpânit acest oraş douăzeci de ani, şi care mafie nu este terminată, este activă în continuare şi este peste tot; şi în Justiţie – Judecătorie, Tribunal, Parchet -, Poliţie, Curte de Conturi şi aşa mai departe. Aceasta este realitatea pe care o trăim, iar voi (oamenii de afaceri, n.r.) ştiţi treaba aceasta mai bine decât mine. Doamne ajută să fim uniţi şi să scăpăm oraşul acesta!”, a mai spus primarul Constantin Toma.

3 COMENTARII

  1. E CLAR CA MAFIA FUNCTIONEAZA INCA. ATIT LA NIVEL CENTRAL CIT SI LA CEL JUDETEAN. 10 ANI IN EPOCA BASESCU SI CONTINUATA ACUM DE MUTALAU DIN DEAL , MAFIA SE LASA GREU DUSA. NUMAI JUSTITIA POATE SCAPA TARA DE ACEASTA RACILA.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!