Tineri violenți potoliți cu o noapte de arest

Doi tineri, unul de 17 ani și unul de 33 de ani, din Vâlcelele, și-au petrecut o noapte în arest după o bătaie în fața unui bar din localitate. S-a întâmplat duminică seară, iar cel din urmă a provocat scandalul după ce l-a întâlnit pe tânărulde 17 ani. Fără vreun motiv concret, de la jigniri la bătaie nu a fost decât un pas. Deranjat că un bărbat de 51 de ani l-a apărat pe tânăr, individul de 33 de ani s-a năpustit asupra lui, lovindu-l cu ce i-a picat la mână inclusiv scaunele de la bar. Polițiștii chemați la locul incidentului de o localnică au identificat 5 persoane implicate în altercație.

Ulterior, bărbatul de 33 de ani și un tânăr de 17 ani care a sărit și el la bătaie în sprijinul celui dintâi au fost reținuți, dar la expirarea mandatului de reținere au fost lăsați în libertate.

În seara de 11 aprilie, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Râmnicelu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o localnică din Vâlcelele, care a precizat că în fața unei societăți comerciale este în desfășurare un scandal.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă pentru a verifica aspectele sesizate și aplicarea măsurilor legale.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, protagoniștii fiind cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16, respectiv 51 de ani, toți din Vâlcelele.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii au reținut pentru 24 de ore doi dintre tinerii implicați, în vârstă de 17, respectiv 33 de ani„, precizează IPJ Buzău.

Articole similare

error: Continut protejat!!