A fost iar scandal la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Mai multe persoane de etnie romă aduse la spital cu mai multe leziuni în urma unei altercații s-au tăvălit pe jos și au amenințat personalul medical de pe secție că nu ar fi fost tratate corespunzător.

Trei romi – doi bărbați și o femeie – care locuiesc în zona Spitalului CFR au solicitat ambulanța după ce s-ar fi bătut astăzi cu membrii unei alte familii din cauza unei fete. Duși la spital, la un moment dat, au început să strige și să amenințe personalul medical pe motiv că le întârzie internarea. Nu s-au potolit până când nu au fost luați pe sus de polițiști. Unul dintre bărbați s-ar fi tăiat singur la mână cu o sticlă, în timp ce alți doi prezentau leziuni superficiale.

Primul a fost internat pe o secție, iar ceilalți au fost luați cu cătușele, urcați în duba poliției și duși la secție pentru audieri.

Toți trei, băuți bine, au fost amendați cu 2400 lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii au deschis și un dosar penal și continuă cercetările pentru a se stabili dacă a fost vorba despre agresiune.

DISTRIBUIȚI
loading...