vineri, 16 aprilie 2021

Teren de fotbal cu gazon artificial la Cernăteşti, pentru tinerii comunei

Chiar dacă nu au avut posibilităţi să finanţeze o echipă de fotbal a comunei, aleşii locali din Cernăteşti vor să susţină construirea unui teren sintetic de fotbal pentru tinerii şi sătenii dornici de mişcare.
Suma necesară estimată pentru realizarea acestui proiect de către primarul Valerică Şercăianu este de cca. 300-400 de milioane de lei vechi, alesul local propunându-şi să susţină investiţia cu bani din bugetul local. “În funcţie de banii pe care îi vom avea în bugetul local, ne dorim să realizăm un teren de fotbal pentru tineret.

Locaţia acestui obiectiv va fi zona Arman, din satul Zărneştii de Slănic, iar banii vor fi necesari pentru împrejmuire şi toate celelalte amenajări necesare. Ne dorim să facem acest teren, deoarece avem foarte mulţi tineri care pleacă şi închiriază  terenuri de fotbal cu gazon artificial din oraş, cu un milion de lei vechi/oră, de două ori pe săptămână, la care se mai adaugă şi cheltuieli cu deplasarea. Dacă am reuşi să realizăm un teren pe plan local, cu siguranţă că nu vor mai fi nevoiţi să plătească atât, pentru că noi vom închiria la preţuri mai mici“, ne-a declarat primarul Valerică Şercăianu.
Pe lângă avantajul pe care îl vor avea tinerii şi localnicii care vor să facă mişcare, primarul din Cernăteşti crede că prin construcţia terenului de fotbal s-ar reuşi inclusiv obţinerea de venituri la bugetul local.

 

loading...