joi, 24 septembrie 2020

TENIS DE MASĂ Istrate, campioană naţională la dublu mixt

Buzoianca Roxana Istrate se va număra printre participantele la Campionatul European de Tenis de Masă pentru junioare. Competiţia se va desfăşura în Rusia în luna iulie, unde jucătoarea legitimată la C.S.M.L.P.S. speră să urce pe podium.

Buzoianca Roxana Istrate se va număra printre participantele la Campionatul European de Tenis de Masă pentru junioare. Competiţia se va desfăşura în Rusia în luna iulie, unde jucătoarea legitimată la C.S.M.L.P.S. speră să urce pe podium. Recent, Istrate şi-a adjudecat trei medalii la ediţia din acest an a Finalei Campionatului Naţional Individual rezervat juniorilor competiţie gazduită de oraşul Slatina şi la care au fost prezenţi peste 130 de sportivi. Este vorba despre aur în proba de  dublu mixt, alături de Lucian Munteanu (Constanţa) argint la dublu cu Roxana Iamandi (Constanţa) şi bronz la simplu.

            Buzoianul Andrei Ştirbu, tot de la C.S.M.L.P.S., s-a clasat pe locurile V, respectiv IX la simplu şi dublu.

            Pentru C.S.M. Buzău este al optulea an consecutiv când urcă pe podium la un astfel de concurs, iar Roxana Istrate şi-a trecut în palmares 15 medalii (3-3-9).

            Jucătoarea buzoiancă participă zilele acestea la Openul Poloniei.

loading...
error: Content is protected !!