Actualitate

Tânără din Rm. Sărat fugită de acasă. Polițiștii au dat-o în urmărire națională

O tânără de 20 de ani, din Rm. Sărat, este căutată de Poliție în toată țara după ce pe 19 februarie a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Fata le-ar fi lăsat părinților un bilet în care își cerea scuze că este o dezamăgire pentru ei și că pleacă să-și facă un rost pentru o viață mai bună.

Acum polițiștii încearcă să stabilească dacă tânăra nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni, iar plecarea ei nu ar fi fost voluntară.

Fata are telefonul mobil și cartea de identitate, dar și suma de aproximativ 200 lei. De asemenea, a plecat de acasă cu 2 rucsacuri, unu roz unu roșu, în care are obiecte de vestimentație și produse cosmetice.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Poliţia municipiului Râmnicu sărat a fost sesizată cu privire la faptul că, numita POTÎRNICHE DIANA a plecat de acasă, la data de 19 februarie 2021, fără a mai reveni, fiind posibil ca tânăra să fi plecat voluntar.

Semnalmente: înălțime 1,50 metri, greutate 40 kg, ochi căprui, păr lung șaten deschis, fără semne particulare.

Ultima dată a fost văzută purtând o geacă lungă de culoare albastră, pantaloni negri, cizme negre, fes roz. Avea asupra sa 2 rucsacuri, unul roz și celălalt roșu.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie„, precizează IPJ Buzău.

Articole similare