miercuri, 20 ianuarie 2021

Suspectul în cazul crimei de la Cochirleanca a fost arestat preventiv

A fost crimă la Cochirleanca. Bărbatul de 61 de ani, din localitate, suspect că și-a bătut un vecin, de 75 de ani, până când acesta nu s-a mai ridicat de la pământ, apoi l-a abandonat la câțiva metri de casă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzație de omor fost internat. Sâmbătă seară, individul a fost internat în Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, într-o stare avansată de ebrietate. După ce anchetatorii au primit rezultatul necropsiei bătrânului găsit mort, care a confirmat bănuiala criminaliștilor, individul a fost pus sub acuzare și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că un localnic de 75 de ani a fost găsit mort sâmbătă pe o uliță, la câțiva metri de casă, având urme de lovituri în zona capului. 

Vecinii bătrânului au spus că acesta s-ar fi cinstit cu un amic de pahar. Din cauză că acesta era încă în stare de ebrietate, anchetatorii nu l-au putut audia pentru a afla circumstantele decesului bătrânului.

Criminaliștii au luat în calcul mai multe ipoteze, inclusiv un conflict între cei doi soldat cu decesul bătrânului de 75 de ani. Urmele descoperite indică faptul că bătrânul a murit în curte sau în casa agresorului iar trupul lui a fost mutat pe uliță, la aproximativ zece metri distanță de casă.

loading...
error: Content is protected !!