marți, 09 martie 2021

Surprize pentru cuplurile de îndrăgostiți, la Teatrului „G. Ciprian”, de Dragobete

Teatrul „George Ciprian” continuă și anul acesta să sărbătorească Drago­be­tele într-o manieră specială. Conducerea instituției, ală­turi de Consiliul Județean, invită buzoienii pe 24 fe­bruarie, de la ora 18,00, la spectacolul „O zic din viața mea”, avându-i în distribuție pe Cătălina Grama (Jojo), Toni Grecu, Cosmin Natanticu, Cătălin Neamțu și Claudiu Maier.

Cuplurile căsătorite pe data de 24 februarie sunt așteptate cu certificatul de căsătorie la sediul teatrului pentru a primi gratuit o invitație pentru două locuri. „Anul trecut am avut surpriza plăcută de a avea în sală spectatori care sărbătoreau peste 30 de ani de căsătorie chiar pe data de 24 februarie!”, se arată în comunicatul Teatrului „G. Ciprian”.

În plus, organizatorii oferă posibilitatea tuturor cuplurilor de îndrăgostiți prezente la spectacol să beneficieze de certificate de căsătorie temporară, șampanie, prăjituri, candy bar, dar și alte surprize care vor fi oferite de Consiliul Județean Buzău. În plus, „Poarta lui Dragobete” este locul special amenajat la teatru pentru îndrăgostiți. Aici veți avea ocazia de a crea o amintire de neuitat. Mai exact, veți fi fotografiați de către fotograful teatrului, Ion Tăbăcaru.

„O zic din viața mea” este un spectacol de comedie ­ori­ginal creat de Toni Grecu și actorii Serviciului Român de Comedie, bazat pe situații, personaje și intâmplări inspirate din realitate, de care oamenii râd fără rezerve, fără li­mite și fără pauză. E o invitație directă la râs și relaxare. Ei fac show total: umor de text, de impro­vizație, stand-up, parodie, își scriu textele, le regizează și le joacă într-un spectacol de comedie dezinhibat, actual, spumos și inedit.

Biletele se pot achi­ziționa de la Teatrul „George Ciprian”. Pentru mai multe detalii legate de bilete, puteți suna la numărul 0740.496.561.

loading...
error: Content is protected !!