Fără categorie

Super lupi! Finalista EHF European League, învinsă la Sala Sporturilor!

Victorie de senzaţie obţinută joi seară, la Sala Sporturilor, de HC Buzău, în etapa a 24-a, antepenultima din Liga Naţională! După una dintre cele mai bune evoluţii din actualul campionat, “lupii” au reuşit să treacă de Minaur Baia Mare, formaţie calificată în finala EHF European Legue şi cu o serie impresionantă de nouă victorii la rând înaintea meciului de la Buzău!

Condusă până aproape de jumătatea primei reprize, echipa buzoiană a revenit senzaţional şi a întors spectaculos rezultatul până la pauză, 17-13! Buzăul a rămas la fel de puternică şi după pauză, cu băimărenii căutând revenirea în joc, însă reuşind să se apropie cel mai mult la doar două goluri, în timp ce băieţii lui Pero Milosevic s-au distanţat în câteva rânduri chiar şi la cinci lungimi! S-a terminat 30-26, victorie super importantă pentru buzoieni, care păstrează avansul de 4 puncte faţă de primul loc de baraj, ocupat de Poli Timişoara, înaintea ultimelor două etape din campionat.

În următoarea etapă, penultima, HC Buzău o va întâlni în deplasare, miercurea viitoare, pe CSM Bacău, o săptămână mai târziu fiind programat finalul, la Sala Sporturilor, cu CSM Vaslui.  

Articole similare