joi, 24 septembrie 2020

STEJARUL, înfrângere la Suceava

            Rugbyştii de la STEJARUL Buzău au fost foarte aproape de a scoate un rezultat bun în deplasarea de la Suceava, însă au pierdut dramatic cu 13-17 meciul cu C.S.M. La pauză, oaspeţii conduceau cu 5-0 şi se părea că vor lua o opţiune serioasă în ceea ce priveşte obţinerea unei victorii, mai ales că au avut şi alte situaţii favorabile.

În partea secundă însă, bucovinenii şi-au revenit,  profitând de o relaxare a buzoienilor care pe lângă asta au şi ratat patru lovituri de pedeapsă şi două încercări de transformare şi astfel, cu două minute înainte de finalul confruntării, tabela indică 14-13 în favoarea gazdelor. Acestea au mai reuşit încă trei puncte chiar în ultimele secunde, speranţele echipei antrenate de Eduard Suciu năruindu-se. Pentru STEJARUL au înscris  P. Petcu şi Palcău eseuri şi Dumitrescu din lovitură de pedeapsă.

            “Jocul a fost unul mai bunicel faţă de altele, dar nu în totalitate. Jucătorii mei s-au văzut învingători prea devreme şi s-au lăsat pe tânjeală şi probabil nici nu au mai avut încredere în ei. Am fost peste adversari, dar ratările s-au răzbunat. Nu putem vorbi de ghinion, ci nu am fost în stare să fructificăm măcar o parte dintre ocaziile avute. Una peste alta, echipa a făcut un meci bun din punct de vedere al curajului şi angajamentului”, ne-a declarat antrenorul formaţiei buzoiene, Eduard Suciu.

            În etapa viitoare, STEJARUL va juca sâmbătă pe teren propriu împotriva ŞTIINŢEI Petroşani.

loading...
error: Content is protected !!