vineri, 16 aprilie 2021

STEJARUL a învins pe C.F.R. Brasov

Rugbystii de la STEJARUL Buzau au obtinut sambata cea de a treia victorie din turul actualei editii de campionat a Diviziei Nationale. De aceasta data echipa antrenata de Eduard Suciu a castigat In deplasare cu 19-10 meciul disputat cu C.F.R. Brasov In cadrul etapei a VI-a. Partida a fost una spectaculoasa, cu doua reprize diferite. Prima a apartinut buzoienilor care In urma unei evolutii bune au condus la pauza cu 14-0.

Dupa aceea, pe fondul unei relaxari a oaspetilor, brasovenii au redus din diferenta dar In cele din urma STEJARUL si-a trecut In cont o victorie extrem de pretioasa. Antrenorul Eduard Suciu s-a declarat Insa nemultumit de faptul ca jucatorii sai nu au reusit sa Inscrie Inca un eseu care le-ar fi adus un punct bonus.

 

„A fost un meci mai slab chiar daca am batut. Baietii au luptat haotic iar doua dintre eseuri au fost nelucrate. Nu

s-a jucat grupat-Inaintare si iata ca In loc sa evoluam cat mai bine de la meci la meci am regresat. Una peste alta, caracterizez partida ca fiind una satisfacatoare spre bine. Stiu Insa ca este loc de mai bine si sper ca echipa sa aiba o alta prestatie In urmatoarele

meciuri pentru a realiza ce ne-am propus”, a declarat Eduard Suciu.

Eseurile formatiei buzoiene au fost reusite de Petcu, Palcau, care si-a trecut In cont si doua transformari, si Dumitrescu.

 

Adrian SOARE

loading...