vineri, 15 ianuarie 2021

Sprijin al comunității civile pentru Spitalul din Smeeni

Fundația Comunitară Buzău continuă acțiunile de ajutorare a cadrelor medicale. Marți 7 aprilie, cu sprijinul donatorilor, care s-au alăturat campaniei Fundației Comunitare Buzău „Împreună protejăm Buzăul!”, cadrele ­me­dicale de la dispensarul TBC Buzău au primit viziere. „Mulțumim donatorilor că fac posibilă această acțiune de protejare a cadrelor medicale din Buzău, împotriva noului coronavirus. Acești oameni sunt cei mai expuși și avem nevoie de ei protejați și sănătoși, ca ei să poată avea grijă de noi”, transmit reprezentanții Fundației Comunitare Buzău.

Și Spitalul de Boli Cronice Smeeni a primit zilele aceasta de la Fundația Comunitară Buzău, cu ajutorul donațiilor sponsorilor 25 de viziere, 100 de măști și 3.000 de mănuși de protecție.

Pe lista de donatori s-au alăturat, zilele acestea, inițiativei Fundației Comunitare Buzău și au contribuit cu 28. 250 lei la fondul pentru protejarea Buzăului în lupta cu noul coronavirus, Asociația HOMO NOSCE TE IPSUM, MGM Electrica 2006 SRL, Ideon Interactive APPS SRL, Vest Sped SRL, DADA COMAPEL SRL, Agro Bicost SRL, CU VANA SRL-D, CLUB TRIUMFĂ­TORII CISLĂU, Dobre Im Adrian PFA, Alfasigma Romania SRL, Universal Le Big.

Cum se pot face donațiile

Donații prin transfer bancar: Fundația Comunitară Buzău, CIF: 41937262, Cont: O83RNCB0096165771330003 deschis la BCR Buzău,BIC: RNCBROBU. O altă moda­litate de a dona este prin SMS.  O donație de 2 euro se poate face  prin SMS la 8837 cu textul: BUZAU. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea. „1 SMS = 9 perechi de mănuși de protecție. Trimite SMS cu textul BUZAU la numărul 8837 și contribuie la mișcarea împotriva răspândirii noului coronavirus în Buzău”, spun reprezentanții fundației. Alte modalități de donație este cea a sponsorizării, pentru persoane juridice, sau cea cu cardul bancar.

loading...
error: Content is protected !!