• Cei interesaţi pot depune dosarele până pe 21 aprilie

Spitalul Judeţean de Urgen­ţă Buzău organizează, pe 20 aprilie, un nou concurs de angajare. De data aceasta, Spitalul se află în căutare de personal auxiliar. Potrivit anunţului postat pe site-ul instituţiei, este vorba de un post de referent de specialitate gradul III cu studii superioare, pentru Serviciul aprovizionare-transport, un post de pompier şi două posturi de muncitor calificat IV, liftier, în cadrul Serviciului administrativ.

Cei interesaţi să se înscrie la concurs pot să-şi depună dosarele până la data de 12 aprilie, ora 12,00, la Serviciul de resurse umane din cadrul Spitalului Judeţean Buzău.

Pentru susţinerea examenului, candidaţii trebuie să achite şi o taxă de 50 de lei. Mai înainte însă, trebuie să verifice dacă îndeplinesc condiţiile impuse de angajator. Astfel, pentru postul de referent de specialitate gradul III cu studii superioare, candidaţii trebuie să deţină diplomă de licenţă prin care să ateste că sunt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior cu profil economic sau tehnic. De asemenea, este necesar să aibă cunoştiţe de operare PC, Word, Excel şi o vechime de cel puţin şase luni în specialitatea studiilor.

Pentru cele două posturi de liftier, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii sau şcoală profesională, să deţină certificat de calificare în meseria de liftier şi să aibă autorizaţie ISCIR de liftier, vizată la zi.

Candidaţii care se vor înscrie pentru postul vacant de pompier trebuie să fie absolvenţi de studii medii sau de şcoală profesională, să aibă certificat de calificare pentru servant pompier sau cadru tehnic şi să aibă cunoştinţe de operare PC, Word, Excel.

Concursul se va desfăşura, ca şi celelalte organizate până acum, în trei etape. Mai întâi a avea loc selectarea dosarelor, apoi susţinerea probei scrise şi, în final, interviul. Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări sau rezolvarea unor teste grilă, iar pentru a fi declaraţi admişi la proba următoare, candidaţii trebuie să obţină cel puţin jumătate din punctajul maxim, respectiv 50 de puncte.

Selecţia dosarelor se va face în data de 16 aprilie, iar afişarea rezultatelor se va face a doua zi. Candidaţii nemulţumiţi de punctajul obţinut pot depune contestaţii în cursul zilei de 18 aprilie, rezultatele urmând să fie publicate pe 19 aprilie.

Proba scrisă va avea loc pe 20 aprilie, începând cu ora 10,00, iar rezultatele se vor afişa pe 23 aprilie. Contestaţiile se vor rezolva până pe 25 aprilie, iar pe 26 aprilie este programată proba de interviu.

După rezolvarea eventualelor contestaţii, pe 3 mai vor fi afişate rezultatele finale. Toate probele vor ave loc la sediul Spitalului Judeţean Buzău, iar candidaţii trebuie să fie prezenţi în sală cu cel puţin o jumătate de oră înainte de ora începerii examenului.

Pe site-ul spitalulbuzau.ro se va publica şi bibliografia de concurs şi, după caz, tematica de concurs.

DISTRIBUIȚI
loading...