Sport

Situaţie perfectă în Liga a 3-a! Ce locuri ocupă Metalul şi Rm. Sărat

Ambele echipe buzoiene sunt pe locuri de play-off în Seria a 2-a a Ligii a 3-a, după victoriile obţinute în acest week-end, înaintea ultimei etape programată în acest an în sezonul regulat.

Sâmbătă, pe sintetic, Metalul a învins-o cu 1-0 pe Aerostar Bacău, una dintre principalele rivale şi, cu un total de 29 de puncte, ocupă cel de-al treilea loc pe podium. Unicul gol al meciului a fost marcat de fundaşul central Alexandru Stănică, în minutul 31.

Vineri, în prologul etapei a 14-a, CSM Rm. Sărat a zdrobit-o cu 8-1 pe ultima clasată, Sportul Chiscani. Râmnicenii îşi menţin poziţia a 4-a, ultima de play-off, la două puncte în spatele Metalului. Sâmbătă, în derby-ul seriei, Oţelul Galaţi a învins-o cu 1-0 pe CSM Focşani şi a revenit în fruntea clasamentului. La vârful ierarhiei, dup 14 etape, situaţia arată astfel:

1.Oţelul Galaţi – 34 puncte

2.CSM Focşani – 32 puncte

3.Metalul Buzău – 29 puncte

4.CSM Rm. Sărat – 27 puncte

…………………………………………..

5.Sporting Lieşti – 25 puncte

Sâmbătă, 4 decembrie, în etapa a 15-a a sezonului regulat, ultima care se va mai juca în acest an, ambele echipe buzoiene au meciuri grele în deplasare: Metalul, la Ianca, cu Viitorul, iar CSM Rm. Sărat, la Bacău, cu Aerostar.   

Articole similare