Sport

Şi tinerii Gloriei n-au în cap decât promovarea

Dacă antrenorul Cristi Pustai, mai rezervat de felul său, s-a ferit să vorbească răspicat despre promovare în sezonul viitor, cerând prudenţă şi calificarea, mai întâi, în play-off, preşedintele Auraş Braşoveanu a dat de înţeles că exclude orice alt deznodământ pentru echipa la care a venit în această vară. La fel de optimişti sunt şi cei mai tineri jucători din lot, care îşi doresc să ajungă în Liga 1 la sfârşitul sezonului viitor.

„Băieţii m-au primit bine. Este un colectiv foarte bun şi mă bucur că fac parte din această echipă. Scopul meu este să ajut echipa cât mai mult posibil. Şi să ne îndeplinim obiectivul, acela de a promova în Superligă”, a declarat pe pagina oficială de Facebook a clubului Răzvan Matiş (21 de ani), unul dintre jucătorii sosiţi în această vară în Crâng.

Crescut şi format la Academia „Gheorghe Hagi”, Răzvan Matiş este campion cu echipele de juniori U19 şi U17 ale clubului Viitorul, iar în carieră a mai jucat, sub formă de împrumut, la FC Argeş, Chindia Târgovişte, Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna. Sezonul 2019-2020 a fost cel mai prolific pentru tânărul mijlocaş, cu 23 de apariţii şi 5 goluri înscrise pentru echipa piteşteană. Răzvan are şi patru apariţii pentru echipa naţională U17, fără gol marcat.

Articole similare