Sport

Şi noi ce mai vedem? CFR Cluj, cu juniorii şi fără Dan Petrescu la Buzău!

Din ce în ce mai rău pentru fanii buzoieni, dar şi pentru spectacolul sportiv, în ansamblu! De parcă nu ar fi fost de ajuns lipsa mizei la un meci care ar fi putut decide titlul de campioană a României, FCSB – CFR Cluj, de duminică seară, ora 21.30, de pe Stadionul „Gloria”, va fi lipsit de mulţi dintre eroii stagiunii care stă să se încheie.

Prin vocea preşedintelui Cristi Balaj, CFR Cluj a anunţat că le-a dat deja vacanţă celor mai importanţi jucători din lot şi că ardelenii vor veni la Buzău cu juniori de la Academie. „De asemenea, şi antrenorul Dan Petrescu este liber şi este posibil să nu stea pe bancă. Este vacanţă pentru unii din jucători, cei importanţi, cei care merg la loturile naţionale. Au fost învoiţi deja. Obiectivul a fost îndeplinit, vacanţa este foarte scurtă şi atunci aceste câteva zile în plus sunt importante. Am adus jucători de la Academie, juniori, în vederea disputării ultimului joc, de la Buzău. Nu ştiu dacă Dan Petrescu va fi la meci. E decizia lui. I-am spus că din punctul meu de vedere n-am nicio problemă dacă nu doreşte să fie prezent, merită şi el o vacanţă. Dan Petrescu a muncit mult prea mult să nu merite şi el o vacanţă alături de jucători. Dacă Dan Petrescu va fi sau nu prezent este decizia lui. Din punctul meu de vedere este invoit. Dacă va veni, demonstrează că este acelaşi profesionist cu care ne-am obişnuit”, a declarat Cristi Balaj, potrivit gsp.ro.

Pe de altă parte, cel puţin în rândul ultraşilor, anunţul campioanei nu schimbă cu nimic desfăşurarea meciului de duminică seară, din Crâng. Fanii FCSB vor ca favoriţii lor să facă scor cu „echipa blatistă şi a arbitrilor”, indiferent din cine va fi compusă, pentru a demonstra cine este cu adevărat campioană. „Ne vedem duminică, la Buzău. Avem meci cu blatista şi echipa arbitrilor, echipa ce a stat cu morcovul pentru un nou titlu FURAT CU AJUTORUL arbitrilor. Ştiau că dacă ajungeau la meci decisiv cu STEAUA (n.r., FCSB), era groasă pentru ei. Dacă vin cu prima, a doua sau a treia echipă, nu contează, jucăm şi le dăm cât nu pot să ducă. Ăştia nu sunt campioni pe teren, pe ăştia i-au făcut campioni arbitrii”, au transmis ultraşii facţiunii Tornado 47, pe Facebook, potrivit digisport.ro.

Cel mai ieftin bilet la meciul FCSB – CFR Cluj este la peluze şi costă 25 de lei, la Tribuna a 2-a preţul este de 50 de lei, în timp ce la Tribuna 1 accesul se face contra sumei de 75 de lei! Deja la vânzare online, pe www.bilete-fcsb.ro, ca casele din Crâng biletele se pot achiziţiona sâmbătă, între orele 11.00 şi 19.00 şi duminică, între orele 11.00 şi 21.30.

 

Articole similare