vineri, 16 aprilie 2021

Sediul central al Muzeului Județean și „Casa Vergu-Mănăilă”, închise până la ieșirea din scenariul roșu de Covid

Muzeul Județean Buzău își închide porțile temporar  pentru vizitatori la sediul central al instituției și la Colecția de Etnografie „Vergu-Mănăilă”. Decizia este valabilă numai în perioada scenariului roșu de Covid.

„Ca urmare a creșterii ratei de incidență a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus la nivelul municipiului Buzău și a declarării scenariului roșu, Muzeul Județean Buzău anunță suspendarea activităților cu publicul la sediul central, precum și la sediul Muzeului de Etnografie <Casa Vergu-Mănăilă>”, este mesajul transmis de reprezentanții Muzeului Județean Buzău. Închiderea acestor obiective este temporară, până la ieșirea din scenariul roșu.

Sunt deschise în continuare  publicului, conform programului normal de vizitare, Muzeul Chihlimbarului, Colți, Casa Memorială „Vasile Voiculescu” Pârscov și Tabăra Măgura.

În acest timp, reprezentanții muzeului anunță că  vor continua conform calendarului stabilit  toate contractele de prestări servicii asumate de către muzeu, iar instituția instituția va fi activă în zona administrativă, de cercetare, de conservare și de valorificare a patrimoniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...