vineri, 10 iulie 2020

SCM Gloria nu-şi permite paşi greşiţi

• Metalul evoluează la Rădăuţi, CSM Rm. Sărat la Paşcani

Liga a 3-a continuă în acest week-end cu etapa a 3-a, una care aduce în faţa echipelor buzoiene adversari abordabili, în faţa cărora, şi cu puţin noroc, pot fi obţinute toate punctele puse în joc. SCM Gloria se mută din nou la Rm. Sărat, unde va primi vizita gălăţenilor de la Sporting Lieşti, în timp ce Metalul şi CSM Rm. Sărat vor pleca la drum lung, la Rădăuţi, respectiv Paşcani.

CSM PAŞCANI – CSM RM. SĂRAT, vineri, ora 17,00

Prima dintre cele trei divizionare buzoiene care intră în scenă în această etapă este CSM Rm. Sărat. După o înfrângere, la debut, la Miroslava, şi un prim punct obţinut pe teren propriu, cu CSM Focşani, râmnicenii ajung vineri după-amiază la Paşcani, unde vor înfrunta o echipă aflată pe „zero” în acest start de campionat. De ce n-ar profita şi elevii lui Marius Tîrîlă şi Sorin Bodoc de acest început modest al adversarilor ?

SCM GLORIA – SPORTING LIEŞTI, sâmbătă, ora 17,00 (Rm. Sărat)

Plecată lansat în acest start de campionat, cu două victorii cu câte 3 goluri marcate, SCM Gloria n-are voie să facă niciun pas greşit în confruntarea de mâine, de la Rm. Sărat, cu gălăţenii de la Sporting Lieşti. Lupta pentru promovare, conturată deja după primele două etape, cu Oţelul Galaţi şi Ştiinţa Miroslava îi obligă pe elevii lui George Timiş să obţină toate cele 3 puncte. Marele atu al buzoienilor este lotul, evident superior, iar moralul este la cote înalte după victoria categorică din derby-ul local cu ­Me­talul.

BUCOVINA RĂDĂUŢI – METALUL BUZĂU, sâmbătă, ora 17,00

Metalul încearcă să facă uitat eşecul usturător din derby-ul cu Gloria şi să se întoarcă cu punct sau puncte dintr-o deplasare lungă şi obositoare. Buco­vina Rădăuţi, adversara de sâmbătă a buzoienilor, are renumele unei echipe imprevizibile, reprezentantă fidelă a fotbalului care se joacă în această zonă a ţării, bazat mai mult pe angajament fizic, capitol la care Metalul nu prea străluceşte. Mai tehnici însă, elevii lui Vali Stan, care nu se va putea baza nici la Rădăuţi pe câţiva jucători importanţi, pot face diferenţa cu acest avantaj.

Clasament

 1. SC Oţelul 6 p.
 2. SCM GLORIA 6 p.
 3. Miroslava 6 p.
 4. CSM Focşani 4 p.
 5. Lieşti 3 p.
 6. KSE Tg. Secuiesc 3 p.
 7. Foresta 3 p.
 8. CSM Roman 3 p.
 9. CSM Ceahlăul 3 p.
 10. METALUL 3 p.
 11. Rădăuţi 3 p.
 12. CSM RM. SĂRAT 1 p.
 13. FC Botoşani 2 0 p.
 14. Fălticeni 0 p.
 15. CSM Paşcani 0 p.
 16. Darabani 0 p.

Liga a 3-a, Seria I,

Etapa a 3-a, program:

– Vineri, ora 17,00:

CSM Paşcani – CSM Rm. Sărat

FC Botoşani 2 – KSE Tg. Secuiesc

-Vineri, ora 17,00:

Sănătatea Darabani – Ştiinţa Miroslava

CSM Ceahlăul – SC Oţelul Galaţi

SCM Gloria Buzău – Sporting Lieşti

Bucovina Rădăuţi – Metalul Buzău

Şomuz Fălticeni – CSM Roman

CSM Focşani – Foresta Suceava

 

loading...
error: Content is protected !!