joi, 03 decembrie 2020

SCM Gloria a încheiat anul pe locul 7 în Liga Florilor

Handbalistele Gloriei au intrat în vacanță de pe poziția a 7-a în Liga Națională, cu 13 puncte obținute din patru victorii și o remiză, restul de patru partide însemnând înfrângeri. Echipa buzoiană se află la egalitate cu ocupanta locului 6, Minaur Baia Mare, care are avantajul unui singur gol în plus la golaveraj și la doar 4 puncte de podium, pe a cărui ultimă treaptă se află Măgura Cisnădie. Lideră la finalul anului este SCM Rm. Vâlcea, autoarea unui parcurs senzațio­nal, cu nouă victorii din tot atâtea jocuri.

Mini-vacanță, cantonament, jocuri amicale

După victoria din ultimul meci al anului, cel cu HC Zalău, de la Sala Sporturilor, antrenorul Dumitru Muși le-a oferit elevelor sale o scurtă vacanță. La revenire, programul se va axa pe antrenamente, un stagiu montan de pregătire și mai multe meciuri de verificare. Liga Națională se va relua pe 10 ianuarie, când SCM Gloria va întâlni în deplasare super-campioana CSM București.

Un nou transfer de la Roman: rusoaica Yulya Khavronina

SCM Gloria continuă să se întărească și a bifat, de curând, un nou transfer de la CSM Roman, formație retrasă din Liga Națională și desființată, după cele ale lui Carmen Stoleru și Ana Maria Simion. Este vorba de interul dreapta Yulya Khavronina, o rusoaică în vârstă de 26 de ani și care a mai jucat în carieră, înainte de CSM Roman, la Zvezda Zvenigorod (Rusia), HC Erd (Ungaria) și Toulon (Franța).

Clasament

 1. SCM Rm. Vâlcea 27 p.
 2. CSM București 24 p.
 3. Cisnădie 17 p.
 4. Corona 16 p.
 5. SCM Craiova 15 p.
 6. Baia Mare 13 p.
 7. SCM GLORIA 13 p.
 8. Bistrița 12 p.
 9. HC Zalău 11 p.
 10. CSM Slatina 11 p.
 11. Cluj Napoca 6 p.
 12. CSM Galați 5 p.
 13. Brăila 4 p.

Liga Națională, Etapa a 10-a, rezultate:

SCM Gloria Buzău – HC Zalău 25-24

Gloria Bistrița – CSM București 18-36

SCM Craiova – Minaur Baia Mare 21-19

CSM Slatina – CSM Galați 23-23

Măgura Cisnădie – SCM Rm. Vâlcea 20-27

CSU Cluj Napoca – Dunărea Brăila 26-25

Corona Brașov a stat

 

1 COMENTARIU

 1. PUNCTE LUATE CU JAPCA LA UN GOL DIFERENTA IN TREI JOCURI . bANII CHELTUITI CU GHIOTURA DE LA COMUNITATE PE 5 MERCENARE STRAINE , IAR PE ROMANCE LE-AU DAT LA O PARTE , Se spala banii comunitati la greu !!!!!! Se aude primaria ?????

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!