vineri, 10 iulie 2020

SCM Gloria, a doua victorie în meciurile amicale

• Remize pentru Metalul şi CSM Rm. Sărat

Ziua de sâmbătă a fost valorificată din plin de cele trei echipe buzoiene din Liga a 3-a. Cu trei săptămâni înaintea startului noului campionat, reprezentantele fotbalului buzoian în cel de-al treilea eşalon au susţinut noi meciuri de verificare. Testele vor continua, staffurile tehnice ale celor trei echipe aflându-se în plină campanie de definitivare a loturilor cu care vor ataca viitorul sezon.

SCM Gloria – CS Făurei: 3-1 (1-0)

Al doilea amical, a doua victorie pentru echipa din Crâng. După ce, la mijlocul săptămânii trecute, a început seria meciurilor de verificare cu o victorie la Moreni, împotriva colegei de eşalon, Flacăra, 2-0 (goluri D. Oprea şi Truţă), fotbaliştii din Crâng au evoluat sâmbătă la Berca, în faţa unei alte nou promovate, formaţia brăileană CS Făurei.

Superioritatea buzoienilor a fost evidentă, Cazan deschizând scorul, în minutul 38, rezultat consemnat şi la pauză, pentru ca, la reluare, Bobe (minutul 58) şi Burlacu (minutul 63) să concretizeze şi prin reuşite în poarta adversă dominarea Gloriei. Finalul a adus o tresărire de orgoliu în tabăra brăileană, pentru care celebrul Bănel Nicoliţă a marcat golul de onoare, din penalty, în minutul 82.

SC Oţelul Galaţi – Metalul Buzău: 1-1 (1-1)

Metalul a rămas fără victorie şi după cel de-al treilea meci amical al verii, dar remiza obţinută la Galaţi merită salutată. Buzoienii au plecat neînvinşi din disputa cu noua echipă a Oţelului, scor 1-1, pentru elevii lui Vali Stan reuşind să egaleze, după ce gazdele au deschis scorul, Alin Iacob.

În precedentele două jocuri-test, Metalul a remizat la Ploieşti, cu Astra 2 Giurgiu (1-1) şi a fost învinsă, pe teren propriu, de Sporting Lieşti (0-1). Sâmbătă, un nou amical pentru echipa buzoiană, tot în deplasare, cu CSM Focşani.

CSM Rm. Sărat – CSM Focşani: 0-0

La doar două zile după ce a surclasat Voinţa Lanurile în faza inaugurală a Cupei României (8-1), râmnicenii de la CSM n-au mai găsit calea spre gol şi în disputa pe care au găzduit-o împotriva celor de la CSM Focşani, iar amicalul de sâmbătă s-a încheiat nedecis, 0-0.

Pentru elevii lui Marius Tîrîlă a fost al patrulea meci de pregătire, după cele cu Sportul Chiscani (2-1) şi „dubla” cu CS Făurei (0-0 şi 3-1).

loading...
error: Content is protected !!