luni, 01 iunie 2020

Schimbare de organigramă la Inspectoratul Școlar pentru mulțumirea membrilor de partid?

Schimbarea conducerii Inspectoratului Școlar aduce cu sine adevărate mișcări de forțe în interiorul instituției. 
Surse din rândul angajaților vorbesc despre încercări disperate de modificare a organigramei, pentru a mulțumi pe cei care așteaptă din partea PSD un post de conducere.
De la 1 august adjuncta Geta Burducea a devenit inspector general al Inspectoratului Școlar Ju­dețean (IȘJ), în locul liberalului Dumitru Ene. Așa se face că, în clipa imediat următoare, mai multe persoane din anturajul PSD au început să lupte pentru postul de adjunct rămas liber. Posibili inspectori  generali adjuncți ar putea fi Nela Wamsiedel (fostul director al Liceului CFR Buzău), Valeriu Moșneaga sau Daniela Palcău, cu cele mai mari șanse fiind creditată ultima. Gurile rele spun că se încercă revenirea la organigrama formată din doi adjuncți și un inspector general, pentru a mulțumi pe toată lumea. În felul acesta, noua conducere se poate descotorosi și de inspectorii pe care nu îi agreează. Mo­di­ficările sunt atât de neașteptate încât inclusiv angajații IȘJ de la compartimentul „management” au aflat de ele abia în timpul unei ședințe.
Aceleași surse spun că odată ce Geta Burducea a preluat conducerea IȘJ, aproximativ 40 de directori de școli au fost înlocuiți cu alții, agreați de PSD. Nemulțumi­rea profesorilor este legată de faptul că se creează situații ciudate. Respectiv noii directori ajung să conducă o școală în care nu au catedră, astfel încât se împart între instituția pe care o   ma­na­geriază și o alta în care predau.                             
 

loading...
error: Content is protected !!