Actualitate

Scene horror într-o cameră de cămin! Buzoiancă, ritual satanic cu sânge de pisică

Scene îngrozitoare s-au petrecut în campusul Universității Petrol și Gaze din Ploiești. O tânără din Săpoca este bănuită ca a ucis o pisică în baie în cadrul unui ritual satanic.

Buzoianca i-a povestit colegei de cameră că se simte slăbită și că își va reveni dacă bea sângele animalului. Îngrozită de cele auzite fata a anunțat conducerea care, la rândul său, a chemat Poliția. Buzoianca este studentă în anul I. A primit o cameră la etajul trei al campusului universității, unde locuia împreună cu o colegă. În urmă cu câteva seri, cea din urmă a mers speriată la administratora campusului și i-a povestit planul diabolic al colegei sale.

“Am descoperit cu stupoare faptul că studenta făcea anumite ritualuri în cameră. Cu cărți, sare, lumânări… I-ar fi povestit colegei că ar fi omorât o pisica. A ademenit-o în cameră cu ceva carne, ar fi mers în baie și i-ar fi tăiat gâtul. Studenta ar fi făcut acest ritual deoarece în ziua respectivă s-ar fi simțit foarte slabită, iar acest lucru i-ar fi dat putere”, a declarat pentru ProTv Ilona Pleșa, colega de cameră a buzoiencei.

Pisica a fost găsită aruncată în curtea campusului, iar în interiorul camerei au fost găsite multe lumânări și cărți despre moarte.

Conducerea universității a decis ca fata să fie evacuată din cămin până când se va stabili exact ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare