Monden

FOTO-VIDEO / Șase elevi ai sopranei Gabriela Cristea au ,,prins aripi” la început de carieră

Artista a colaborat cu Dinu Maxer și a lucrat cu micile vedete la piese noi, cu clipuri care au acumulat mii de vizualizări

Atât de multă dorință și ardoare să revină la acti-  vitatea artistică a avut soprana Gabriela Cristea încât în ultimele luni a redescoperit nu mai puțin de șase talente muzicale cu care se mândrește astăzi alături de noul său colaborator, compozitorul Dinu Maxer.

Prima pe listă este Andrada Ghiduruș care, la 15 ani, a reușit să strângă în palmares peste 60 de premii, diplome și trofee, obținute în cadrul concursurilor la care a fost prezentă. Gabriela a lucrat cu ea la patru piese proprii, dintre care cea mai cunoscută publicului se intitlulează ,,Tot ce vreau”, care a strâns pe canalele de profil peste 13.000 de vizualizări.

Următoarea pe lista cu care se mândrește profesoara de muzică este Alecsandra Dumitrache, tot în vârstă de 15 ani și jumă­tate, care, pe lângă trofee și diplome, a reușit să-și compună propria piesă. Proiectul muzical se numește ,,Taie” și a fost lansat pe canalul de YouTube al lui Maxer duminica trecută, având deja peste 1.700 de vizualizări.

Lista elevilor datorită cărora Gabriela se simte o profesoară realizată continuă cu Irina Pătrașcu care, la 12 ani, a lansat prima piesă din cariera sa artistică, un proiect numit ,,Prietenie”. Cele trei eleve ale buzoiencei au fost pre­zente deja și în emisiune matinale cu piesele noi.

Andreea Dascălu, Andreea Ilona Necula și Mario Mihai sunt alți trei norocoși care lucrează cu Gabriela și care, recent, au fost selectați pentru a participa la megashow-ul X-Factor. ,,Sunt copii care muncesc foarte mult, ca de altfel toți copilașii pe care îi am în activitate. Nu pot spune decât că sunt un om norocos că am la orele mele de muzică așa tineri talentați, frumoși și educați. Iar toate aceste proiecte alături de copii au fost realizate în colaborare cu oameni importanți, precum producătorii Dinu Maxer și Săndel Bălan, dar și compozitorul Radu Alin și videografii Sorin Irimia și Ciprian Porumbel. Tuturor le mulțumesc pentru frumoasa prietenie și pentru implicare”, a detaliat soprana Gabriela Cristea.

Cât despre proiectele ei, artista poate spune că va continua tot ce și-a propus în perioada în care pandemia a ținut-o departe de scenă, în curând fiind programate apariții alături de Andrada, Alecsandra, Ilona și Cristina, în proiectul muzical numit ,,Amintiri”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!