Monden

Sâmbătă se deschide oficial sezonul estival la Buzău

Cod roșu de petrecere, fără limită de vârstă! Proprietarii locurilor de distracție buzoiene au programat fix pe 1 iunie spectacole pentru copii și pentru adolescenți, pentru ca orice amator de distracții să poată sărbători copilăria, indiferent de anii din buletin.

Așadar, sâmbătă, 1 iunie, își deschide porțile – pentru prima și cea mai așteptată petrecere cu spumă din oraș – piscina Atlantis din Parcul Tineretului. Mai mult, în intervalul 9.00-10.00 intrarea va fi liberă pentru copii cu vârsta de până la 14 ani, însoțiți de părinți. După ora 10.00, brățara de acces va costa 35 de lei. De asemenea, organizatorii au precizat că toată vara copii sub 4 ani vor avea accesul gratuit, însoțiți de părinții ce vor avea la ei un act doveditor. Iar copii sub 14 ani neînsoțiți de adulți nu vor mai avea acces la locație. Atmosfera de la piscină va fi întreținută de invitații speciali la pupitru,  DJ DOA & DJ Stephanno.

Și, după petrecerea estivală din cursul zilei, vibe-ul pozitiv și prietenos va fi ingredientul perfect care se va muta la… club. Seria de concerte de vară revine și în sezonul 2024 la After City Disco Club Buzău cu unul dintre cei mai apreciați artiști din hip hop-ul autohton, Albert Nbn zis și BETO, care revine la Buzău să facă un show incendiar. Albert, una dintre senzațiile trapului românesc, a colaborat cu mari artiști ai scenei trap, aceștia fiind MGK 666, NANE, BVCOVIA, Petre Ștefan și mulți alții. Începând cu ora 23.00, veți auzi în difuzoare, sută la sută live, cele mai tari „bangere” care au stat în trending pe YouTube și Spotify, precum „Terorist”, „Swag & Cash”, „M6”, „Beto”, „Zoro”, „Spritz”, „Hai” și multe altele.

Articole similare