joi, 24 septembrie 2020

RUGBY/DIVIZIA NAŢIONALĂ STEJARUL-ŞTIINŢA Petroşani Examen cu infirmeria plină

  După eşecul suferit sâmbăta trecută la Suceava, rugbyştii de la STEJARUL Buzău vor susţine mâine un examen dificil pe teren propriu. Echipa pregatită de Eduard Suciu va evolua împotriva ŞTIINŢEI Petroşani, întâlnire contând pentru etapa a IX-a din campionatul Diviziei Naţionale. Partida va fi găzduită de stadionul „Prinţul Ghica”, din Parcul Tineretului, cu începere de la ora 10.30. Gazdele se confruntă cu mari probleme de lot, având mulţi jucători indisponibili din cauza accidentărilor, lucru care îi dă serioase bătăi de cap antrenorului

  După eşecul suferit sâmbăta trecută la Suceava, rugbyştii de la STEJARUL Buzău vor susţine mâine un examen dificil pe teren propriu. Echipa pregatită de Eduard Suciu va evolua împotriva ŞTIINŢEI Petroşani, întâlnire contând pentru etapa a IX-a din campionatul Diviziei Naţionale. Partida va fi găzduită de stadionul „Prinţul Ghica”, din Parcul Tineretului, cu începere de la ora 10.30. Gazdele se confruntă cu mari probleme de lot, având mulţi jucători indisponibili din cauza accidentărilor, lucru care îi dă serioase bătăi de cap antrenorului. În ciuda faptului că are infirmeria plină, STEJARUL Buzău  speră ca la finalul jocului să se bucure alături de spectatori, pe care îi aşteaptă în numar cât mai mare, de o victorie.

„Mă chinui să încropesc o echipă, deoarece avem mulţi accidentaţi. Cu toate astea, nu vom ceda şi vrem tare mult să câştigăm acest meci important. Eu sunt convins că vom învinge chiar cu improvizaţiile pe care le vom face”, susţine Eduard Suciu.

 

Articolul precedentDemocraţia internă
Articolul următorGaleria Tisău
loading...
error: Content is protected !!