joi, 24 septembrie 2020

RUGBY/ DIVIZIA NAŢIONALĂ STEJARII au trecut testul cu ŞTIINŢA Petroşani

Pentru  STEJARUL Buzău, echipă decimată de accidentări, misiunea în confruntarea de pe teren propriu cu ŞTIINŢA Petroşani părea una imposibilă. Numai că jucătorii lui Eduard Suciu s-au mobilizat, iar la final au avut motive de bucurie, izbutind o victorie (22-17) extrem de preţioasă şi considerată o adevarată surpriză. Echipa buzoiană a intrat pe teren cu gândul să demonstreze că, în ciuda numeroaselor absenţe din lot, poate avea o evoluţie bună pentru a scoate un rezultat pozitiv.

Pentru  STEJARUL Buzău, echipă decimată de accidentări, misiunea în confruntarea de pe teren propriu cu ŞTIINŢA Petroşani părea una imposibilă. Numai că jucătorii lui Eduard Suciu s-au mobilizat, iar la final au avut motive de bucurie, izbutind o victorie (22-17) extrem de preţioasă şi considerată o adevarată surpriză. Echipa buzoiană a intrat pe teren cu gândul să demonstreze că, în ciuda numeroaselor absenţe din lot, poate avea o evoluţie bună pentru a scoate un rezultat pozitiv. Gazdele au luat o opţiune serioasă privind obţinerea victoriei încă din prima repriză, la pauză conducând cu 16-5. În partea secundă a meciului, oaspeţii au încercat să răstoarne situaţia, însă buzoienii nu au cedat  şi, chiar dacă finalul a fost unul  cu emoţii, au câştigat.

      „Partida a fost una grea, în care s-a făcut mare risipă de energie din partea noastră pentru obţinerea acestui rezultat. Sunt chiar mai obosit decât jucătorii, deoarece am trăit intens acest meci. Sunt bucuros că am reuşit să ne luăm revanşa, dar echipa joacă satisfăcător spre bine. Această victorie nu a fost din partea băieţilor decât o dăruire maximă şi mai este de muncă. Referitor la o promovare în SUPERLIGĂ, părerea mea este că mai avem de aşteptat ani buni”, suţine antrenorul STEJARULUI Buzău, Eduard Suciu.

      Pentru echipa buzoiană eseurile au fost marcate de Palcău şi Voicu, iar Petcu a reuşit să fructifice patru lovituri de pedeapsă.

      Vineri, STEJARUL Buzău va susţine un meci amical în compania formaţiei italiene din Liga I PAIESE.

      Confruntarea va fi găzduită de stadionul din Parcul Tineretului, începând cu ora 17.30.

 

{loadposition zgalerie507}

 

loading...
error: Content is protected !!