Actualitate

„România are sânge de rocker”, la Buzău

Bikerii din București se vor întâlni sâmbătă, la ora 9.30, la benzinăria MOL de pe centura Capitalei, lângă rondul de la intrarea înspre Mogoșoaia. Rostul acestei întâlniri este să își strângă rândurile pentru a porni spre Buzău.

Ei se vor alătura motocicliștilor și prietenilor lor din Râmnicu Sărat, Focșani și  Câmpina, care și-au dat întâlnire la Buzău pentru a participa la campania „România are sânge de rocker” și se vor prezenta la Centrul de Transfuzii Buzău pentru donare de sânge.

Ei își anunță intenția de a se alătura acestei campanii printr-un anunț pe pagina de socializare. „Bikers for Humanity România se alătură și anul acesta campaniei <România are sânge de rocker>, inițiată de Morning Glory cu Răzvan Exarhu și Rock FM. Sâmbătă, 16 aprilie, ne punem venele la bătaie, la Buzău. Motocicliști și prieteni din Buzău, București, Râmnicu Sărat, Focșani, Câmpina și de prin alte orașe apropiate, își dau întâlnire la ora 11.00,  la Centrul de Transfuzie Sanguină din Strada General Grigore Baștan nr. 2. Cu sau fără motocicletă, oricine este binevenit să ni se alăture.”

Articole similare