marți, 26 mai 2020

Robert Neagu, buzoianul admis la Oxford, singura medie de 10 din județ la Bacalaureat

      Un singur buzoian a luat Bacalaureatul cu 10 pe linie. Este vorba despre Robert Neagu de la Colegiul Hasdeu, elev admis încă din luna ianuarie la Oxford. După probele susținute la una dintre cele mai importante universități din lume, buzoianul mai avea de îndeplinit un singur obstacol: minim media 9 la Bacalaureat.

    „Să fiu sincer nu este un examen deosebit de greu dacă ai un minimum de cunoștințe. De luat nici nu se mai pune problema. E dificil să obții note mari doar din cauza stresului și poate a examenului la Română, unde lucrurile sunt destul de subiective. (…) Voi continua să progresez pentru că vreau să mă depășesc. De aceea am ales Oxfordul”, a declarat Robert Neagu.

    Buzoianul a obținut, începând din clasa a VIII-a până în clasa a XI-a, medalii de bronz la Olimpiada Națională de Matematică.

    La nivelul județului Buzău promovabilitatea la Bacalaureat este de 65,58 %. Niciun liceu nu a înregistrat promovabilitate de 100%, în timp ce în trei instituții de învățământ niciun elev nu a luat Bac-ul (Rușețu, Lopătari și Liceul Tehnologic Pătârlagele).

MAI MULTE AMANUNTE IN ZIARUL DE MAINE

 

loading...
error: Content is protected !!