luni, 06 iulie 2020

Riscuri mari pentru HC Buzău

• CSM Făgăraş – HC Buzău, astăzi, de la ora 18.00

Liga Naţională de handbal masculin programează la sfârşitul acestei săptămâni ultimele meciuri din tur, nu însă şi din acest an. Într-o situaţie extrem de neplăcută, penultimul loc în clasament şi doar 4 puncte, HC Buzău încheie prima parte a campionatului la Făgăraş, iar speranţele legate de acest joc sunt destul de puţine.

După un început slab de campionat, ardelenii şi-au revenit şi au început să acumuleze puncte, în timp ce buzoienii au mers din înfrângere în înfrângere, astfel că în acest moment, cu o etapă înainte de finalul turului, distanţa dintre cele două echipe este de 6 puncte. Acum rezonabilă, dife­renţa s-ar putea mări în cazul unei victorii a formaţiei din Făgăraş, iar HC Buzău riscă să se rupă total de restul plutonului.

În schimb, în cazul unui succes al elevilor lui Eliodor Voica şi cu perspectiva unui ultim meci cu “lanterna” CSM Reşiţa la Sala Sporturilor, HC Buzău ar aborda cu un alt tonus cea de-a doua parte a campionatului.

Încă două partide în 2019

HC Buzău mai are de aşteptat până va intra în vacanţă. După partida de astăzi, de la Făgăraş, handbaliştii buzoieni vor juca din nou sâmbătă, pe terenul divizionarei secunde CSM Sighişoara, în optimile de finală ale Cupei României.

Ultimul meci din acest an va fi apoi pe 12 decembrie, la Sala Sporturilor, cu CSM Reşiţa, în prima etapă a returului Ligii Naţionale.

Liga Naţională, Etapa a 13-a, program:

Dobrogea Sud Constanţa – Steaua Bucureşti

Dunărea Călăraşi – CSM Reşiţa

CSM Focşani – Dinamo Bucureşti

CSM Făgăraş – HC Buzău

CSM Vaslui – Potaissa Turda

Politehnica Timişoara – CSM Bacău

CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare

Clasament

 1. Dinamo 30 p.
 2. Potaissa 25 p.
 3. Baia Mare 25 p.
 4. Steaua 22 p.
 5. CSM Bucureşti 20 p.
 6. Constanţa 19 p.
 7. CSM Focşani 19 p.
 8. Timişoara 17 p.
 9. Călăraşi 16 p.
 10. CSM Bacău 16 p.
 11. CSM Vaslui 15 p.
 12. CSM Făgăraş 10 p.
 13. HC BUZĂU 4 p.
 14. CSM Reşiţa 4 p.

loading...
error: Content is protected !!