Educație

Revista hasdeienilor „în Agora” are site

Un proiect editorial al tinerilor pentru tineri s-a născut la Colegiul Național „B.P. Hasdeu”. El a fost conceput, bineînțeles, cu mai multă vreme în urmă, dar pentru că avea nevoie de o dată de naștere memorabilă, a fost lansat chiar de ziua clubului în cadrul căruia va funcționa. Este vorba despre  site-ul revistei „în Agora”, revista Clubului 3,14., https://inagora.ro

Evenimentul a fost anunțat pe rețelele de socializare de profesorul în jurul căruia s-a coagulat acest club ,care împreună cu prof. dr. Anca Florea și cu alți colegi, l-au crescut de la an la an. Este vorba de profesorul de istorie Dănuț Solcan care a transmis următorul mesaj: „De ziua noastră, lansăm site-ul revistei <în Agora>, revista Clubului 3,14. https://inagora.ro Așa cum s-a întâmplat de la bun început, găzduim texte ale hasdeienilor mai noi (actuali) & mai vechi (absolvenți), și la fel stau lucrurile în privința desenelor și a fotografiilor. Veți găsi aici, de asemenea, interviuri și relatări de la tot felul de evenimente interesante, plus videoclipuri haioase”.

Primele texte postate pe site-ul revistei sunt scrise de Maria Dinu, Beatrice Dinu și Anca Toader. Aici poate fi urmărit și un interviu luat de Andrei Cocean jurnalistului buzoian  Alex Dima. Desenele și fotografiile de pe site aparțin  elevilor: Diana Vrînceanu, Evelina Vișan, Anna Haret, Anca Balcoș și Iulia Sturzu. Obiectivul declarat pentru acest proiect este postarea săptămânală de texte.

O contribuție importantă la realizarea site-ului, spune profesorul Dănuț Solcan, sunt: profesorul Nicu Olăroiu,   studentul Răzvan Timofte,  Justin Ungureanu,  Betty Dinu și, Rareș Rîșcanu, cel care a construit site-ul.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker