Actualitate

Reținut după ce a încercat să fure din mai multe mașini

În ziua de 1 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliţia municipiului Buzău s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat de către un bărbat.
Bărbatul a fost surprins de camerele video în timp ce a încercat să pătrundă în habitaclul mai multor maşini staţionate pe o stradă din municipiul Buzău, iar imaginile au fost postate în mediul online.
Poliţiştii au demarat investigaţiile şi au stabilit, în scurt timp, că este vorba despre un buzoian, în vârstă de 26 ani.
În continuarea cercetărilor, a reieşit că tânărul este principalul bănuit de comiterea altor trei infracțiuni de tentativă la furt calificat și o infracțiune de furt calificat.
Faptele au fost sesizate în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024 de către persoanele vătămate, după ce au observat daune în zona portierelor, ca urmare a forțării sistemului de închidere al acestora.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker