Actualitate

Reținut după ce a fugit de la un accident mortal

La data de 24 februarie, în continuarea cercetărilor efectuate de către polițiști, privind un accident rutier mortal produs în ziua de 23 februarie, pe DN2E85, în afara localității Podgoria, poliţiştii au reţinut, pe bază de ordonanţă, un bărbat de 57 de ani, din Balta Albă.

Din primele cercetări la faţa locului, a reieşit că ar fi fost vorba de o coliziune între două autovehicule, unul condus pe direcţia Buzău către Focşani de către un şofer 64 de ani din Vrancea şi maşina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 63 de ani, din Bacău.

În continuarea investigaţiilor efectuate de poliţişti, a reieșit că şoferul din Balta Albă, în timp ce conducea autoturismul pe sensul de mers Râmnicu Sărat către Focșani, ar fi fost implicat în producerea evenimentului rutier şi, ulterior, ar fi părăsit locul accidentului.

Astfel, față de bărbatul de 57 de ani a fost luată măsura reținerii, pe bază de ordonanţă. Ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi, a dispus continuarea cercetărilor faţă de acesta, sub măsura controlului judiciar.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 64 de ani, din Vrancea.

De asemenea, în urma coliziunii, alte patru persoane au fost rănite: o pasageră din maşina şoferului decedat, o femeie de 46 de ani, din Vrancea, şoferul din Bacău şi două femei din maşina acestuia, de 63 şi 54 de ani, de asemenea din Bacău.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea parchetului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Articole similare