Sport

Restart și pentru Metalul! Rezultat nedrept în primul amical. Ce urmează pentru „echipa buzoienilor”

Metalul a simțit din nou gustul fotbalului adevărat, după aproape șase luni de pauză! Cu mai puțin de trei săptămâni înaintea înce­perii noului sezon al Ligii a 3-a, după ce a primit acceptul sanitar, echipa buzoiană a disputat primul amical al verii!

Devenit deja o tra­diție în perioada precompe­tiți­onală, duelul cu divizionara secundă Pe­trolul Ploiești și-a consumat, joia trecută, un nou episod, al treilea, ce a fost găzduit de Stadionul „Ilie Oană”.

Plo­ieș­tenii, pen­tru care testul cu elevii lui Vali Stan a fost ultimul înaintea startului în campionat, s-au impus cu scorul de 3-1 (2-1), dar rezultatul este oarecum nedrept după felul în care s-au derulat evenimentele în joc. Buzoienii au avut un gol perfect valabil, anulat la scorul de 1-0 pentru gazde, iar pe parcursul meciului, în special în partea secundă, s-au întrecut în ratări la poarta Petrolului, cu D. Stan, Badea, Ispir și Bardaș autorii celor mai clare oca­zii.

Unicul gol al Metalului, marcat înainte de pauză, i-a aparținut lui Cătălin Bar­daș (37).

„Ne-am pre­zentat nesperat de bine pentru un joc disputat după atâtea luni de pauză și împotriva unui adversar atât de valoros, ce vizează promovarea în Liga I. Sunt mulțumit de cum am jucat în condițiile acestea, că ne-am creat ocazii, că am dominat jocul în partea secundă, tactic și fizic. Păcat de scor, nu a reflectat realitatea, am fi putut înscrie de mai multe ori”, a declarat, pentru OPINIA, antreno­rul Meta­lului, Vali Stan.

Metalul: S. Crețu – Șt. Păun, Șt. Nedelcu, Mihăeș, Spătaru – Zamfirescu, Ispir, D. Stan, An. Badea – Pavel, Bardaș. Au mai jucat: Po­pescu, Chirițescu – Ma­nea, S. Sava, D. Mihai, Ad. Ba­dea. An­trenor: Vali Stan

Miercuri, amical la Galați, cu SC Oțelul

Un alt meci de verificare pentru Metalul va avea loc miercuri, la Ga­lați, împotriva colegei de eșalon SC Oțelul.

Până la debutul în noul campionat, programat pentru 12 septembrie, Metalul va sus­ține prima partidă oficială a sezonului miercuri, 9 septembrie, în deplasare, în primul tur al Cupei României, derbyul local cu CSM Rm. Sărat.

Articole similare