vineri, 16 aprilie 2021

Remiza, specialitatea echipei din Crâng

GLORIA Buzau a înregistrat sâmbata o noua remiza, 1-1, de aceasta data pe teren propriu, în meciul cu F.C. Botosani, disputat în cadrul etapei a 27-a din campionatul ligii secunde. Asa cum anticipa antrenorul gazdelor, confruntarea cu fosta sa echipa s-a dovedit una destul de dificila, moldovenii intrând pe teren decisi sa nu plece cu mâna goala. Astfel, dupa numai câteva minute de joc, tabela de marcaj a suferit prima modificare, oaspetii preluând conducerea. În urma unei actiuni de atac, Patache (‘7) expediaza o torpila de la circa 35 de metri, care îl învinge pe goal-keeper-ul buzoian.

GLORIA a încercat sa puna în pericol poarta adversa, însa suturile lui Prodan (’14) si Horovei (’20) nu au nimerit tinta. Putin mai târziu însa, gazdele au reusit sa restabileasca egalitatea cu un ajutor nesperat din partea unui jucator botosanean. La o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri lateral stânga, executata de Horovei,  mingea a fost deviata de David (’26) în propria poarta, spre bucuria putinilor spectatori. Formatia buzoiana a devenit tot mai insistena în atac, dar fara sa concretizeze pe tabela. În debutul reprizei secunde, oaspetii au avut si ei o ocazie prin Homneac, dar mingea sutata de acesta a trecut peste. A venit apoi rândul lui Otvos (’50) sa îsi încerce norocul, numai ca portarul botosanenilor a izbutit sa retina cu greu balonul. GLORIA Buzau putea da lovitura decisiva ceva mai târziu, când sutul lui Ungureanu (’70) a întâlnit bara transversala. Spre final, echipa din Crâng si-a mai trecut în cont doua ocazii de gol, acestea apartinând lui D. Prodan, dar tabela a ramas întepenita la 1-1, iar buzoienii au ajuns la cea de a 11-a remiza în acest campionat.

GLORIA Buzau – F.C. Botosani: 1-1 (1-1)
Au marcat: David (min.26 autogol), respectiv Patache (min.7)
GLORIA: D. Pârvu – Filip, C. Marin, C. Pusca, Semeghin – Joaquim (min.62, Medescu), Horovei, Otvos, C. Ursu (min. 62, Stroe) – D. Prodan, B. Ungureanu. Antrenor: Mihai Ciobanu.
FC Botosani: V. Prisaca – Patache, D. David, Atudorei, Acsinte – Vrabie (min.69, Ed. Sandu), Tincu, Spiridon, Borostean – Homneac (min.57, Patrichi), Palimaru. Antrenor: Cristi Popovici.

Misu Ciobanu: “Nu au avut atitudinea necesara pentru a câstiga”

La finalul partidei, tehnicianul echipei GLORIA Buzau, Misu Ciobanu, s-a declarat nemultumit de rezultat. Asta, deorece în opinia sa buzoienii ar fi trebuit sa se impuna,  tinând cont de numarul ocaziilor create.
“În primul rând, sunt nemultumit de primele 25 de minute, în care jucatorii mei nu au jucat ceea ce le-am cerut eu. Nu au avut acea atitudine necesara pentru a câstiga un meci. Am avut patru jucatori care nu au facut faza defensiva si ne-am trezit condusi cu 1-0 si aveam ambii fundasi centrali cu cartonase galbene. Ne-am revenit, am pus stapânire pe joc, ne-am creat câteva ocazii mari, dar nu am reusit sa marcam”, a spus Mihai Ciobanu.

 

loading...