Sport

Reguli de acces la meciul Gloria – Dacia Mioveni de sâmbătă, de la Sala Sporturilor

Gloria este prima echipă din sportul buzoian care susține primul meci oficial în 2022. Sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, în etapa a 10-a a Ligii Naționale, fetele lui Aurelian Roșca o vor întâlni pe Dacia Mioveni. Clubul din Crâng a anunțat procedura de ticketing și protocolul de acces la acest joc:

  • Bilete: 20 de lei, intrare generală. Acestea pot fi achiziționate deja online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, iar sâmbătă vor fi puse în vânzare și la casa de la Sala Sporturilor, începând cu ora 10.00
  • Accesul în sală: maxim 50 la sută din capacitate
  • Accesul este permis persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie
  • În ziua meciului, SCM Gloria Buzău va amplasa, în fața Sălii Sporturilor, începând cu ora 16.00, un punct medical autorizat, care, în baza biletului de acces sau a abonamentului pentru sezonul competițional în curs, va efectua teste rapide antigen (certificate), la prețul de 25 de lei.

Alte detalii organizatorice, în ediția print a cotidianului OPINIA de miercuri, 5 ianuarie.

Articole similare