luni, 01 martie 2021

„Regina R&B” este în doliu

• Mama buzoiencei Cătălina Toma a încetat din viață zilele trecute, iar artista i-a adresat un mesaj extrem de emoționant

Cătălina Toma are sufletul îndurerat! Buzoianca a postat pe internet un mesaj extrem de emoționant zilele trecute, un omagiu pentru cea care i-a dat viață. Artista este răvășită de durere după moartea mamei sale, dat fiind faptul că este departe de țară în aceste momente. Cântăreața este stabilită de mulți ani în America.

„Urăsc lumea în momentul acesta… Odihnește-te în Rai, dragă mamă!!! Tu ai fost primul meu mentor spiritual! Dumnezeu ne-a adus împreună pentru un motiv. Nimic nu merita să nu te văd atunci când ar fi vrut. Nici cariera, nici banii, absolut nimic. Urăsc lumea în momentul acesta. Mă simt de parcă sufletul meu m-ar fi părăsit. Îți mul­țumesc pentru că mi-ai dat viață, talent muzical, frumusețe spirituală și niște gene uimitoare. Erai atât de frumoasă și de generoasă cu oamenii, dar viața nu a fost generoasă cu tine”, a scris îndurerată buzoianca, citată de cancan.ro.

Cătălina își cere iertare celei care i-a dat viață pentru că nu a fost alături de ea în ultimele sale clipe: ,,Îmi oferă consolare doar gândul că ai fost un înger, atât de aproape de Dumnezeu și că ți-ai împlinit misiunea aici, pe Pământ, ți-ai tri­mis urmașii în America pentru a realiza lucruri mărețe și pentru a face diferența. Te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte și te rog, dacă mă auzi, nu te teme de nimic, pentru că îngerii lui Dumnezeu te vor ajuta în drumul către lumină, în noua ta călătorie, o călătorie mult mai bună decât aceasta. Tu meriți tot ce este mai bine. Te iubesc!”, a mai scris Că­tălina Toma pe contul ei de socializare. Cântăreața a publicat, de asemenea, o imagine cu mama ei îmbrăcată în straie călu­gărești. „Mamă… ai scăpat din matrice! Mergi înainte, către lumină. Te iubesc atât de mult. Totuși, doare atât de tare. Ai făcut din mine un orfan, iar eu nu sunt ca tine, atât de pură și înțele­gătoare. Această lume e de rahat! Te iubesc!!!”, a încheiat regina R&B a anilor 2000.

loading...
error: Content is protected !!