vineri, 16 aprilie 2021

Răzvan Fodor, despre prima întâlnire cu socrii la Buzău

Începuturile sunt me­reu grele! Asta recunoaște artistul Răzvan Fodor atunci când își aduce ­ami­nte de momentele în care și-a cunoscut viitorii socrii, la Buzău, și a avut nevoie de acordul lor pentru a pleca cu fata lor, buzoianca Irina, tocmai în India. Partea buna este că, într-un final, Fodor recunoaște că a reușit să le câștige încrederea.

„(În 2007), prin perioada Crăciunului, am aterizat în casa lor, pentru prima dată în viața mea. Tocmai ce o invitasem pe a mea să plecăm în vacanță în India. Dar puteai să pleci fără să iei aprobare de la instanțele supreme? Nu puteai… Așa că ajungem noi frumușel, la Buzău, la ai ei, ca să le spunem ce avem în plan și ca sa își facă ea bagajul”, povestește Răzvan Fodor pe blogul său.

Prima întâlnire cu socrii i-a provocat ceva emoții. În casa în care „nu a intrat vreodată muc de țigară, darămite una întreagă”, artistul și-a făcut curaj și a întrebat unde se poate fuma. S-a relaxat puțin pentru că i s-a dat voie, dar, rămas singur cu socrul, atmosfera a devenit tensio­nată.

„Văd cum se schimbă la față. Îmi imaginam cum o să fug în lumea largă”

„Eu încep și povestesc ca să nu tac: că ce frumos o să fie, că ce de locuri noi o să vedem, cum avem noi loc în avion taman la geam… Văd cum se schimbă la față, era prima dată când ­ne­vastă-mea zbura, nu mai spun că buzoiencei i se face rău și în mașină…(…) Mă ia gura pe dinainte și îi spun că am găsit bungalouri la 4 dolari pe noapte și că ăsta-i tot farmecul vacanței: să bați țara la picior și să do­rmi pe unde apuci. În loc de aplauze și strângeri de mână primesc o încrun­tătură de sprâncene. Târ­ziu am aflat că am intrat pe  teren greșit: domnu’ Vali, asistent medical de me­serie, bântuit de o zână a curățeniei, dezinfectează tot în jurul lui: spală bananele înainte să le curețe, usturoiul după ce i-a luat coaja și capacul sticlei de suc înainte să o desigileze. Neștiutor, eu m-am apucat să îi zic omului că în India cea mai bună mâncare se găsește chiar în stradă. <Cum în stradă? La terasă?>. <Nuu, mâncarea gătită de băștinași întreprinzători în cazane mari, direct pe trotuar>. Îl văd cum înghite în sec și nu îmi răspunde nimic. Se ridică ușor de pe fotoliu. Eu deja refăceam în cap traseul spre ieșire și îmi imaginam cum o să fug în lumea largă”, mai po­vestește Răzvan Fodor.

Anii au trecut însă, iar artistul se mândrește că astăzi are în locuința de la Buzău a socrilor „scrumiera pe care sunt convins că numai eu o folosesc și un loc de fumat pe balcon cu scaun și măsuță, numai al meu”.

Irina a absolvit Colegiul Hasdeu și Facultatea de Jurnalism

Fost solist al trupei Krypton, Răzvan Fodor, a avut mult timp un renume de mare cuceritor, printre iubitele sale aflându-se și Catrinel Menghia. Răzvan s-a căsătorit cu buzoianca Irina Stan în 2010 și un an mai târziu au devenit părinți.

Irina s-a născut în 1988 la Buzău, a absolvit Colegiul Hasdeu și apoi Facultatea de Jurnalism din București.

„Tata voia să fac Medi­cina, iar mama Dreptul. Eu nu îmi doream nici una dintre astea două. Am dat și la Litere că am zis ca măcar o profesoară sa fiu, dar am dat examen la Jurnalism fără să le spun. Îmi doream foarte mult să fac parte dintr-o redacție. Îmi doream să lucrez în presă, în televi­ziune”, povestește buzoianca.

Irina a început cu ­mo­­dellingul, a fost hostess și chiar a ajuns în Buftea, unde făcea figurație. A debutat în televiziune în 2012, fiind reporter pentru emisiunea „Poveștiri ade­vărate”, de la Acasa TV, iar în 2014 prezentând, alături de Cabral, emisiunea ,,Po­veștiri” de noapte. În 2018 a fost coprezentatoare a emisiunii „Vocea Ro­mâniei”.

loading...