joi, 22 octombrie 2020

Râmnicenii deschid vineri etapa a 2-a a Ligii a 3-a. Metalul joacă sâmbătă

Divizionarele buzoiene revin pe teren pentru meciurile etapei a 2-a a Ligii a 3-a. CSM Rm. Sărat intră prima pe teren, vineri, în timp ce Metalul va evolua conform programului obişnuit, sâmbătă după-amiază. Ambele au şanse mari să obţină toate punctele puse în joc.

SPORTUL CHISCANI – CSM RM. SĂRAT, vineri, ora 17.00

După victoria spectaculoasă în faţa Oţelului, în runda inaugurală, CSM Rm. Sărat merge la Chiscani, în prima deplasare a noului campionat. Este un duel al unor nou-promovate, brăilenii obţinând biletele pentru Liga a 3-a în urma mini-turneului de baraj organizat chiar la Rm. Sărat. Dacă elevii lui Tase Lăptoiu au surprins extrem de plăcut în prima etapă, cei de la Chiscani au ratat complet startul, fiind învinşi la scor, 5-2, de Sporting Lieşti.

Liga a 3-a, Seria a 2-a, Etapa a 2-a, program:

Dacia Brăila – Viitorul Ianca

Sportul Chiscani – CSM Rm. Sărat

Sporting Lieşti – CS Făurei

CSM Bacău – CSM Focşani

SC Oţelul – Avântul Valea Mărului

Clasament

1.LIEŞTI 3 p.

2.Focşani 3 p.

3.Brăila 3 p.

4.Ianca 3 p.

5.Rm. Sărat 3 p.

6.Oţelul 0 p.

7.Bacău 0 p.

8.Chiscani 0 p.

9.Făurei 0 p.

10.Valea Mărului 0 p.

METALUL BUZĂU – RAPID 2 BUCUREŞTI, sâmbătă, ora 17.00

În sfârşit, un nou meci pentru Metalul pe propriul teren! Fotbaliştii buzoieni caută sâmbătă prima victorie în noul campionat, adversara elevilor lui Vali Stan fiind echipa secundă a Rapidului. După o remiză nedreaptă la Chiajna, în prima etapă, unde doar ratările foarte mari şi numeroase au privat-o de victorie, Metalul nu mai concepe încă un scenariu asemănător. Cele două echipe s-au întâlnit recent, într-un amical în Regie, în care buzoienii s-au impus la scor, 5-0.

Cu CS Blejoi în Cupa României

Metalul va întâlni colega de eşalon prahoveană CS Blejoi în turul 2 al Cupei României, potrivit programului anunţat de Federaţia Română de Fotbal. Partida va avea loc într-o singură manşă, eliminatorie, marţi, 22 septembrie, de la ora 16.30, pe terenul sintetic din Crâng. În faza inaugurală, Metalul a trecut cu 2-1, în deplasare, de CSM Rm. Sărat. În această fază a competiţiei vor evolua cele 30 de echipe calificate din primul tur şi alte 24 de formaţii care au evoluat în sezonul recent încheiat al Ligii a 3-a, în total 27 de meciuri.

Liga a 3-a, Seria a 4-a, Etapa a 2-a, program:

CS Baloteşti – Chiajna 2

FC Voluntari 2 – CS Tunari

Metalul Buzău – Rapid 2 Bucureşti

FCSB 2 – CSA Steaua

Progresul Spartac – Dinamo 2

Clasament

1.CSA STEAUA 3 p.

2.Progresul 3 p.

3.Dinamo 2 3 p.

4-7.Metalul 1 p.

Tunari 1 p.

Rapid 2 1 p.

Chiajna 2 1 p.

8.FCSB 2 0 p.

9.Voluntari 2 0 p.

10.Baloteşti 0 p.

loading...
error: Content is protected !!