miercuri, 20 ianuarie 2021

VIDEO Proxenetismul, afacere bănoasă în pandemie pentru un buzoian din Săhăteni. Ziua de 13 ianuarie i-a fost, însă, cu ghinion

Încă un proxenet a căzut în mâinile oamenilor legii. Poliţişti de investigaţii criminale de la Poliția municipiului Buzău, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Buzău și polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, au efectuat în ziua de 13 ianuarie patru percheziţii domiciliare în județele Buzău și Prahova, la imobile utilizate de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Săhăteni, bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, toate persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada mai 2020 – ianuarie 2021, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, în imobile din Craiova, Ploiești, Cluj și Timișoara, obținând diferite sume de bani și alte foloase necuvenite. Individul, un recidivist condamnat pentru tâlhărie și aflat în perioada de încercare, trăia în paralel în concubinaj cu cele două tinere cărora le promitea că se va căsători cu ele. Nici vorbă însă de așa ceva, el fiind căsătorit deja însă nu mai locuia cu soția lui. Potrivit surselor judiciare, banii pe care îl obținea de pe urma prestației fetelor îi cheltuia la păcănele, în mare parte.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bani, mai multe medii de stocare și resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum și mai multe dispozitive confecționate artizanal. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.

Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, iar în cursul acestei zile, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de sesizare a instanței, pentru luarea măsurilor legale. Judecătorul de drepturi și libertăți a emis astăzi mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele individului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!