miercuri, 21 octombrie 2020

Program modificat din nou la ghișeul de eliberare a cazierului judiciar

Programul de eliberare a cazierului judiciar, la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, se modifică din nou. De mâine, 15 octombrie, ghișeul va funcționa zilnic, în intervalul orar 08.00-14.00, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

„Având în vedere măsurile instituite la nivel național și luând în considerare necesitatea aplicării în continuare a unor măsuri și reguli care să urmărească cu prioritate prevenirea și reducerea riscurilor de răspândire a transmiterii virusului SARS-CoV-2, precum și responsabilitatea ce revine autorităților și instituțiilor publice în acest sens, atât față de propriii angajați, cât și față de persoanele care se prezintă la ghișeu, facem apel la cetățeni să respecte regulile de distanțare socială atunci când se prezintă la ghișee pentru a solicita eliberarea certificatului de cazier judiciar sau a adeverințelor de integritate comportamentală.

Accesul în incinta ghișeelor va fi permis DOAR pentru persoanele care poartă măști de protecție

Adresăm rugămintea cetățenilor să dea dovadă de înțelegere, de responsabilitate și să respecte cu strictețe recomandările autorităţilor statului. Abaterea de la aceste recomandări poate antrena riscuri majore, periclitând siguranța şi sănătatea cetățenilor!„, se precizează în informarea IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!