joi, 25 februarie 2021

Profită acum de reducerea de 50% la găzduirea unui site de cultură prin compania HOST AGE

  • HOST AGE sărbătorește 19 ani de activitate în găzduire web și înregistrare de nume de domenii și cu această ocazie propune o serie de oferte speciale.

Mulți proprietari de site-uri de învățământ și cultură pot beneficia de oferta cu 50% reducere din prețul pentru găzduirea web prin www.Host-Age.ro. Nu trebuie decât să facă o comandă online iar la Cod promo să folosească codul „cultură„.

Compania se remarcă prin experiența impresionantă în domeniu, oferă opțiuni complete, un nivel ridicat de asistență pentru clienți și viteză de încărcare rapidă a site-urilor pe serverele cu discuri SSD.

Indiferent dacă alegeți să vă creați propriul site web sau preferința dvs. este de a solicita ajutorul unor profesioniști în site-uri web proiectate profesional, Host Age vă pune la dispoziție instrumente ușoare și eficiente care facilitează configurarea și personalizarea site-ului. În plus nivelul de performanță va fi unul ridicat, iar securitatea generală mult îmbunătățită. Asta este valabil pentru diferite tipuri de site-uri, cum ar fi:

  • Site de cultură sau învățământ
  • Site pentru școli sau licee
  • Site de prezentare a unor muzee sau pentru fundații umanitare
  • Site pentru biblioteci sau instituții de cercetare.

Host Age are oferte speciale pentru găzduire web și planuri VPS cu ocazia acestei aniversări, dar și opțiuni dedicate de upgrade. Astfel toate pachetele de găzduire web pot fi achiziționate cu 50% reducere în primul an și toate pachetele VPS cu 50% reducere în primele 3 luni. Planurile VPS sunt personalizate și pot oferi cel mai ridicat uptime, de 99.99%. Viteza de încărcare a site-urilor este rapidă, pentru că se face pe servere puternice, cu discuri SSD, cu procesoare de înaltă performanță, de tehnologie Intel Xeon. Memoria RAM și stocarea sunt dedicate 100%.

Un asemenea serviciu VPS este oferit celor care doresc o performanță mai mare, un control bun asupra serverului și o securitate excepțională, în ceea ce privește găzduirea unui website.

Se poate face și upgrade la RAM oricând doriți, spre a adăuga resurse noi, iar actualizarea este foarte simplă și rapidă pe orice server ales.

Găzduirea web este mai ieftină ca la alți furnizori, începe de la 5 lei/lună

Datorită diferiților factori, mulți furnizori de găzduire web sunt scumpi. Prin Host-Age.ro găzduirea web începe de la 5 lei/ lună, iar în plus oferă și multă flexibilitate. Aveți posibilitatea de a alege din 5 pachete diferite – Micro, Basic, Standard, Medium, Enterprise. Alegerea se face în funcție de câteva criterii precum:

  • Spațiul necesar pe disc, spațiul pentru conturile de e-mail pentru site
  • Numărul de site-uri pe care doriți să le găzduiți; pot fi 1-5 site-uri sau chiar un număr nelimitat
  • Nivelul de performanță
  • Număr de resurse alocat, respectiv CPU, memoria RAM, procesele simultane permise.

Host Age este de mult timp pe piață, este partener RoTLD din 2002 pentru înregistrarea domeniilor .ro.

Domeniul.ro este 40 lei/an

Cu această companie vă puteți bucura de libertatea de a avea parte de găzduire web nelimitată. Garanția este de 30 de zile, iar prețul per domeniu .ro este de 40 lei/an.

Alegeți acest furnizor și veți avea 6 luni hosting gratuit

Cu acest serviciu veți fi uimit de viteza, calitatea și amabilitatea serviciului pentru clienți. În plus, găzduirea este de TOP, pentru că aveți certificate SSL gratuite și măsuri excelente de securitate de tip firewall de server. Și mai mult decât atât, serviciile de backup automate nu lipsesc, deci vor exista copii de rezervă și nu veți pierde date importante dacă serverul suferă o defecțiune. Aceste copii de siguranță ale site-urilor web sunt rapid de restaurat atunci când aveți nevoie de asta.

Prin Host Age, WordPress se instalează cu 1 click

Și pentru site-ul WordPress există soluții de backup de ultimă generație, deci nu trebuie decât să-l configurați și astfel nu veți mai avea nicio grijă cu privire la pierderea definitivă a datelor de pe site.

loading...
error: Content is protected !!