Sport

Primele meciuri amicale la HC Buzău. Concluziile lui Armanu

După primele două săptămâni de la reluarea pregătirilor, HC Buzău a susţinut, week-end-ul, trecut primele meciuri amicale ale verii, de fapt o „dublă” la Sala Sporturilor împotriva Politehnicii Timişoara. Două partide utile, care i-au oferit posibilitatea antrenorului Gabriel Armanu să tragă primele concluzii cu aproximativ o lună înaintea startului în noul campionat.

În primul joc, sâmbătă, buzoienii au reuşit o victorie categorică, 34-25 (16-11), pentru ca bănăţenii să-şi ia revanşa a doua, când s-au impus la limită, 30-29 (15-12).  „Două meciuri extrem de utile, fiind şi primele ale noastre în această formulă. Am încercat diferite variante de joc, din dorinţa de a integra sportivii noi în sistemul nostru de joc. Parţial, sunt mulţumit de anumite momente ale jocului, iar faptul că am jucat aceste două meciuri, rulând tot lotul şi urmărind, în primul rând, componenta fizică, ne arată că suntem pe drumul care trebuie. E clar că mai avem de muncă, însă avem un lot competitiv, care îşi doreşte mult să obţină rezultate bune. Mulţumesc echipei din Timişoara pentru aceste două jocuri şi celor prezenţi la sală, pentru că şi-au făcut timp să ne fie alături!”, a declarat, la finalul celor două jocuri, antrenorul „lupilor”, Gabriel Armanu.

HC Buzău organizează ediţia a 2-a a Memorialului „Constantin Căpăţână”

Handbaliştii buzoieni au completă schema meciurilor de verificare pe care le vor mai disputa până la startul noului campionat.

După două turnee, la Bacău şi Vaslui, HC Buzău va organiza la Sala Sporturilor ediţia a 2-a a Memorialului „Constantin Căpăţână”, turneu dedicat memoriei fostului mare arbitru internaţional buzoian de handbal. Competiţia va avea loc pe 19 şi 20 august şi la ea au fost invitate CSM Bucureşti, CSM Bacău şi CSM Vaslui.

Între timp, la sfârşitul acestei săptămâni, 5-7 august, HC Buzău va participa la un prim turneu amical la Bacău, alături de echipa gazdă, de CSM Vaslui şi de Steaua:

  • Vineri, 5 august, ora 17.00: HC Buzău – CSM Vaslui
  • Sâmbătă, 6 august, ora 17.00: HC Buzău – CSM Bacău
  • Duminică, 7 august, ora 11.00: HC Buzău – Steaua Bucureşti

O săptămână mai târziu, 13-14 august, cu ocazia Zilelor Oraşului Vaslui, echipa buzoiană va participa la un turneu organi-zată de formaţia din localitate, la care vor mai lua parte HC Odorheiu Secuiesc şi HC Radovit din Muntenegru.

Articole similare