Monden

Primăvara vine la Cetățuia cu un eveniment muzical

Vechi prieteni ai Pensiunii Cetățuia vor urca pe scena locației inedite din mijlocul pădurii miercuri, 8 martie, să celebreze, prin muzică, dans și atmosferă de sărbătoare, Femeia.

„Miercuri vă așteptăm la un nou eveniment muzical și culinar. Vom pregăti un meniu special, iar de atmosferă se vor ocupa invitații Mina, Mihai și Robert (componenți ai trupei Undercover în formula Artful Project). Ne vor încânta și cânta live, afară este topită zăpada, ca să întâmpinăm primăvara într-o manieră personală. Am pregătit o super petrecere, de neratat, de ziua doamnelor și domnișoarelor!”, au transmis managerii locației.

Seara muzicală, cu totul specială de ziua Femeii va avea un meniu special, format din terină de foie gras cu dulceață de smochine, brânză de capră gratinată pe pat de ciuperci, mușchiuleț de porc în crustă de alune și nuci cu piure de păstârnac și tort de ciocolată. „Iar dacă drumul de întors acasă vi se va părea prea lung, vă oferim și cazare la jumătate din preț pentru această seară!”, mai promit organizatorii.

Articole similare