Politic

Primarul Toma, emoții și recunoștință pentru buzoieni

Primarul Constantin Toma – ales, duminică, pentru al treilea mandat în fruntea municipalității buzoiene – a fost invitat la Campus TV, unde a trăit un moment deosebit de emoționant. În încheierea emisiunii, primarul a împărtășit un moment sincer de recunoștință și emoție, adresându-se celor 28.500 de buzoieni care l-au votat în ziua de 9 iunie.

„Le mulțumesc buzoienilor pentru încrederea extraordinară pe care mi-au acordat-o”, a fost declarația primarului, care a fost urmată de un moment de copleșitoare emoție. Lacrimile au început să-i umple ochii în timp ce exprima gratitudinea față de sprijinul primit din partea comunității.

Este demn de remarcat că Toma a fost votat de peste 28.000 de buzoieni, aproape la fel de mult ca în 2020, când numărul susținătorilor săi a atins 29.000 de votanți. Cu toate acestea, pe parcursul emisiunii, primarul Toma a subliniat faptul că a fost profund afectat de campania de denigrare la care a fost supus în ultimele două săptămâni. „În ultimele două săptămâni am fost insultat birjărește de cele peste 50 de conturi false girate de PNL Buzău”, a mărturisit primarul, arătându-și dezaprobarea față de acest comportament negativ. În acest context, primarul a sugerat că ar fi potrivit ca PNL Buzău să-și ceară oficial scuze pentru această campanie murdară.

Momentul de sinceritate și vulnerabilitate al primarului Toma a demonstrat nu doar recunoștința sa față de susținătorii săi, dar și dorința sa de a ridica standardele politice locale către un nivel mai înalt de decență și respect reciproc.

Articole similare